Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az olyan pasik akik egész nap a fociról dumálnak?
Figyelt kérdés
Már ha persze rátok is fordítanak elég figyelmet.Kíváncsi vagyok mi a véleményetek az ilyen típusú pasikról,na meg az olyanokról akiknek egész nap be nem áll a szájuk,legyen az bármilyen téma.2015. szept. 7. 00:30
1/7 anonim válasza:
Az nem baj, ha sokat beszél, de nekem a focit ne mondogassa, mert gyűlölöm.
2/7 anonim válasza:
Ha egesz nap egy temarol beszel, akarmi legyen is az szerintem mindenkepp faraszto. Vannak lanyok akik szeretik a focit, veluk lehet rola beszelgetni. De amelyik lany nem szereti a focit, akkor kerulje ezt a temat nala :)
3/7 anonim válasza:
en ki nem allhatom a focit.. masrol lehet velem beszelni, mert en is nagyon sokat tudok mondani :D
5/7 anonim válasza:
Engem nem zavar ha valaki sokat beszél és a fociról is szívesen beszélgetek. :) 14/L
6/7 anonim válasza:
Utalom a focit. Meg az olyan embereket, akik sokat beszelnek, de keveset mondanak. De hogyha erdekes dolgokrol beszel es kellemes vele tarsalogni, akkor felolem annyit beszelhet, amennyit akar.
13/L
7/7 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha a fociról beszél, de legyen azért más témája is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!