Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 fiú és 17 lány működhet?
Figyelt kérdés
A napokban megismertem egy kedves lányt a suliban. Még eddig nem volt barátnőm, így nincs tapasztalatom, de nagyon tetszik a lány. Lelkileg szerintem érettebb vagyok a koromnál, testileg viszont nem, így lehet hogy éretlennek tart... A tapasztalataitok szerint működhet egy ilyen viszony a lány felől?2015. szept. 1. 15:51
1/7 anonim válasza:
A legtöbb lány idősebb srácra pályázik. Ez általában így van, de nem mindenkinél. A lányon múlik, nem esélytelen, de nem is valószínű, hogy fiatalabb fiúval járna. 17/L
2/7 anonim válasza:
a szerelmet nem évszámokban mérik
3/7 anonim válasza:
#2-es valaszolonak igaza van. :)
4/7 anonim válasza:
Ez már orgya :DD Viccet félretéve , rajtad múlik , hogy feltudod-e szedni én is láttam már idősebb lányt fiatalabb fiúval , szóval nem lehetetlen.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából attól félek hogy a tapasztalatlanságom és az éretlenségem miatt egyből nemet kapok...
2015. szept. 1. 16:50
6/7 anonim válasza:
van 1 mondás ha soha nem probálod meg nem tudod meg milyen
7/7 anonim válasza:
hát, ha ez a lány egyáltalán nem olyan, mint a mai lányok többsége, akkor lehet nála esélyed.:)) nekem is 2évvel fiatalabb abrátom volt 1 éve :) 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!