Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánottam a barátnőm, hogy hozzam helyre?
Kb 10 hónappal ezelőtt megismerkedtem egy nagyon jó lelkű, amolyan virág lelkű lánnyal ő 15 én 19. Egy héttel ezelőtt csúnyán össze vesztünk és olyanokat vágtam hozzá amit nagyon szégyellek, és alaptalanul. Ennek következtében szakított, de nagyon szeretem és sok mindenre rájöttem h nem bántam úgy vele ahogy kéne és bizonyítani szeretnék neki. Elvileg már nem szeret és nem érez semmit, de ha találkoznék vele és nem facen írogatna rendbe tudnám hozni a dolgokat úgy érzem, de látni nem akar. Kérésem az lenne:
- megbocsátható amit csináltam(100x írtam le neki mennyire bánom és mennyire fontos)?
- érdemes lenne újra kezdeni vagy legalább hagyni h bebizonyítsam h szeretem(elöszőr hibáztam!) és annak ellenére h ő már nem így érez?
- és drukkolnátok nekem?:D
Válaszotokat előre is köszönöm!
Én drukkolok:)
Ha meg tudod csinálni akkor szökjél be a szobájába az ablakján. Csak nem fog elkezdeni ordibálni veled akkor. Meny az ablaka alás és úgy kérj bocsánatot. Egy suli elött várj rá v után (ha kell akkor lógjatok egy napot ;p).
Pont erre készültem de mondta h nem érdeklem, meg le ne menjek hozzá, pedig simán adhatnánk magunknak még egy esélyt:D
De ment a zöld ah ötlrt jó:D
Kérek még válaszokat köszönöm:D
De mivel bántottad meg?
Bővebb infó kellene ,palánta. :D
Szóval neked?... O.O
Inkább nem írok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!