Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nektek mennyi idő volt eljutni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyi idő volt eljutni a szexig?

Figyelt kérdés
most nem a könnyed magukat adókra gondolok
2015. aug. 28. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Első kapcsolatomba 3 év, másodikba másfél hónap, a mostaniba 1 nap, de netről már ismertük egymást. És szerintem nem az a lényeg hogy valaki milyen könnyen adja magát hanem hogy utána mennyire lesz tartós a kapcsolat. Mert lehet hogy a mostani barátommal ilyen hamar lefeküdtünk, de még mindig együtt vagyunk és szeretjük egymást. :)

20/L

2015. aug. 28. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Elsőnek egy hónap alatt nem sikerült, a másik "kapcsolatomban" asszem 2 hét, de nem a "normál" kapcsolat volt, azért ment hamar..
2015. aug. 28. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elsővel 1,5 hónapja jártunk amikor megtörtént, a másodikkal (jelenlegi) 3 hete. De a legelső barátommal egy évig jártam, és ott nem volt szex.
2015. aug. 28. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy éve ismertük egymást, mikor egy beszélgetésből lett ivászat után lefeküdtünk. Azóta is, 1,5 éve együtt vagyunk, ami sokak számára furcsa lehet.

19/F

2015. aug. 28. 16:26
 5/5 anonim válasza:

Az első kapcsolatomban 3 hónap, de lehet volt 4 is.

A másodikban már csak 1,5 hónap volt.

Mostani barátommal pedig 2 hét, de előtte hónapokat beszélgettünk interneten. (Persze tudom, hogy ez nem olyan mérvadó.)

2015. aug. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!