Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szembeköpött a csajom. Ti mit csinálnátok?
Epp osszevitaztunk valamin, nem annyira komoly dolgon es szimplan, hatarozottan kijelentettem, hogy amit o mondott az nem igaz, hulyeseg; tehat lenyegeben nem ertettem vele egyet, majd a helyzett addig fokozodott amig egyszercsak azt vettem eszre, hogy szemkozt csulazott.
Nem provokaltam, nem sertegettem, nem is nyultam hozza semmilyen formaban. Nagyon felkurta az agyam, legkozelebb - ha meg csinal ilyet persze - lehet szajba verem!
Ti mit csinalnatok?
MEG NE USD??? Normalis vagy??
Mondd az arcaba hogy nem alazhat meg igy, es mit kepzel magarol, de nehogy megusd!!
Szia!
Szerintem azért ne verd szájba mert annak csak te iszod meg a levét.
De ez tényleg igazán érdekes. És gusztustalan. Ez egyáltalán nem nőies. Nekem eszembe sem jutna a barátomat leköpni. Főleg ha semmiség a dolog.
De ez tényleg alpári.
Na ,azért a fogd vissza magad ,lányokat nem verünk.
Először lehet ,hogy miközben veszekedtetek a nyáltermelés megindult neki és hopp véletlen leköpött ,tudod..
Hát én először kérdőre vonnám és ha be is vallaná ,hogy igen ő büszkén nyomta nekem a nyált ,akkor dobnám helyben. Nem érdemes ilyen lánnyal lenni.
A férifiak/fiúk lányokat/nőket nem bántanak, ez szabály.
Én a te helyedben megkérdezném tőle, hogy ezt hogy gondolta, és hogy ha te csináltad volna, ő milyen véleménnyel lenne.
Aztán megköszönném a válaszát, és bejelenteném, hogy ez nem normális, gusztustalan, és felelőtlen dolog volt tőle, és hogy ezzel szeretnéd lezárni a köztetek lévő kapcsolatot.
A lehető legnyugodtabban közölném. Hogy érezze...
Persze én is lány vagyok, de attól még átérezném egy fiú helyzetét, ha a párja ilyet tenne vele. Akár fiú lánnyal, akár lány fiúval, ez undorító.
Bármi lenne a vita tárgya, a legrosszabb pillanatban sem lennék rá képes.
A lényeg, hogy már csak azért se beszélj vele csúnyán, te ne süllyedj le oda, ahol ő van a viselkedéséből kiindulva.
Reflexből visszaköpnék.
Ugyanúgy,ha megmarna egy kígyó,akkor én is megharapnám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!