Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok a mai "fiatalok" között ilyen fiút? Többi lent.
A mai 14 és 17 évesek között találok ilyen fiút? Csak azért kérdezem mert az iskolában és az utcákon is csak ilyen "páva" fiúkat látok akik korom beliek.. Szóval a fiúnak nálam magasabbnak kell lennie minimum 180 cm, igazából hajszín és szemszín mindegy, a sötétebb jobban bejön, de ezért nem fogom elutasítani, ne legyen agyongyúrt csak épp annyira hogy biztonságban érezzem magam mellette. Ha helyes arca van az plusz pont de ha nem tökéletes azt is megértem, nem az ő hibája, amiből nem engedek az viszont az ápoltság, nem tűröm ha koszos a körme (ha piszkos munkát végzett persze az más), zsíros a haja, nem tisztálkodik rendesen és ha nem mos fogat. Külsőre kb ennyi.. Belsőre az első és a legfontosabb hogy szeresse az állatokat, ha nem szeretné az állatokat viszont minden másnak megfelelne akkor sem működne közöttünk ez a dolog.. Legyen kedves, megértő, megbízhassak benne, legyen humoros, ne legyen nagyon sértődékeny és legyen okos a legjobb lenne ha orvosnak tanulna bár ilyen fiút nehezen találnék.
Tudom hogy nagyok az elvárásaim, de szerintetek találhatok még ilyen fiút? Ha nem is most de legalább a közeljövőben?
Kedves dolog, ahogy ezt leírtad ide, de eléggé álomvilágban élsz. Ami lehet ennyi idősen nem is baj, de később nehéz lesz így párt találnod:D
18/L
Hát létezik, persze.
Én se vagyok páva és 185 centi vagyok. A barna haj is stimmel, agyongyúrt se vagyok. Azt, hogy helyes arcom van-e, azt szerintem nem nekem kell eldönteni, relatív dolog, valaki szerint az van, valaki szerint nem. Amit az ápoltságról írsz az szerintem teljesen alap, bár táborokban, itt-ott én is látok érdekes szobatársakat... Állatokat szeretem, bár fajtatiszta kutyánk van, de a keverékekkel sincsen bajom. Kedvesnek kedves vagyok, valamennyire megértő is, bár néha fel tudnak idegesíteni, és akkor ez kiveszik belőlem. A bizalom meglehet, senkit nem szoktam átverni vagy a dolgait harmadik félnek kiteregetni. Viccelődni is szoktam néha, bár azt, hogy milyen humorom van, megint csak nem önmagamnak kéne kiértékelnem. Okosnak állítólag okos vagyok, mondjuk orvos semmiképp sem akarok lenni, a bioszt utálom, inkább vegyész lennék, kémia az jobban is megy versenyeken is.
Jó, hogy még vannak normális csajok, bár nem tudom, hány éves vagyok.
Sajna én már túlkoros vagyok (18).
14-es tudom hogy nehéz lesz, de bízok benne hogy megtalálom az igazit. :) Köszi mindenkinek a válaszokat. ;) Utolsó nem azt mondom hogy baj ha valakinek fajtatiszta kutyája van, én annak is örülök hogy még mindig sokan vagyunk akik szeretik az állatokat és biztos oka van hogy fajtatisztát vettél. Van egy ismerősöm aki allergiás a kutyákra viszont imádja őket ezért beszerzett egy fajtatiszta yorkit, ugyanis a yorkshire terrier hipoallergén kutyafajta, ez azt jelenti hogy nem, vagy nagyon kis allergiás reakciót vált ki. Én nem ítélkezek senki fölött, főleg nem olyanok fölött akik szeretik az állatokat. :D Azt elfelejtettem írni hogy 14/L
Ment a zöld kéz mindenkinek ;)
Sírok a röhögéstől. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez komoly? Orvosnak tanulni, az anyagiakkal nem lenne gond.. LOL
Tudod hány békát kell megcsókolni, hogy megtaláld a herceget? - faces idézet, tedd zsebre, mert szükséged lesz rá..
KÉRLEK MONDJA VALAKI HOGY EZ EGY VICC
Elvárások minek? Nem az idióta topp listád alapján találsz majd barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!