Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy szakítson velem?
Na igen, ilyen problémával küzdök.
Az utóbbi időben teljesen eltávolodtunk egymástól. Nemrégiben kiutazott pár hétre külföldre, és mióta itthon van, azóta ilyen rideg, lehangoló. Nem lehet vele beszélni, egyszerűen szótlan, magába fordul. Valahányszor kikérem valamiről a véleményét, csak rosszat mond, illetve ha a segítségét kérem, mindig talál valami indokot, hogy miért nem, vagy pedig egyszerűen nincs kedve. Ha kitalálok magamnak valami programot, megpróbál lebeszélni, ellenzi, vagy pedig velem akar jönni. Régebben (a kapcsolatunk elején) más lányok is tetszettek neki, ami miatt megrendült a bizalmam iránta.
Próbáltam megbeszélni vele mindezt, de semmivel sem jutottam előrébb..
Nekem nincs szívem szakítani vele, így hozzátok fordultam, hátha van valami ötletetek/módszeretek arra, hogy rám unjon, és ő dobjon engem.
Jajj, hát nem kéne mindent mással csináltatni.
Meguntad?
Mond el neki!
Kellemetlen?
Na és?
Az életben még nagyon sok kellemetlen helyzet lesz, és csak amiatt, mert nincs szíved szakítani vele, nem kellene heteket hónapokat szenvedni ebben a kapcsolatban.
5 perc alatt pikk-pakk le lehet rendezni egy ilyet, csak elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!