Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normalis szerintetek is, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis szerintetek is, ha egy 15 eves lany egy 21 eves sraccal jar?

Figyelt kérdés

A baratnommel eleg csunyan osszevesztunk, es nem erzem magam hibasnak. Vagy megis en vagyok a hulye?

Nyilvan tudom, hogy mukodnek a dolgok ma, nap mint nap szembesulok vele, es pont nem a hat ev korkulonbsegen kene meglepodnom, de megiscsak a legjobb baratnomrol van szo. Ket hete megismerkedett valami strandon egy 21 eves sraccal, akirol kiderult, hogy a kozelben lakik. Talalkozgattak egy kicsit, erre meg azt mondtam hogy oke, bar kertem, hogy legyen ovatos. Azt gondoltam, csak ismerkedik egy kicsit, erre tegnapelott bejelentette, hogy jarnak. En meg csak neztem, ez most komoly? Nem meselt sok mindent a fiurol, de amit tudok, az nem szimpi. Persze "nagyon helyes, nagyon szexi, nagyon meno", kozben cigizik, folyton bulizni jar. Probaltam ravilagitani a baratnomnel, hogy ez talan nem elete legjobb dontese, meg ne siesse el ezt az egeszet, viszont o vegig se hallgatott es kiakadt, hogy milyen barat vagyok en, nem is orulok az o boldogsaganak, es hozzam vagta, hogy csak irigysegbol akarom megakadalyozni a kapcsulatukat (nem akarom megakadalyozni, csak ovatossagra kertem). Ezen meg en akadtam ki, teny hogy sohasem volt baratom, es egy jo ideig nem is lesz, mert a) nem vagyok a pasik alma, kicsit sem b) nincs is idom ilyesmire, de nem is hianyzik es nem sajnalom.

Szoval a lenyeg, most nem beszelunk egymassal, szerintetek nem kellett volna beleszolnom az eletebe? Rendben van az, amit csinal?

2015. aug. 13. 12:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsit sok ebben a korban ez a 6 év, de nem az én dolgom, és nem is a tied. Nekem van pár barátnőm, akik hasonló kapcsolatokba bonyolódtak, egyiknek sem lett szép vége, a srác minden esetben csak kihasználta őket, mert könnyen kaphatóak voltak, ahogy most a barátnőd is az. Ennek ellenére ő nem fog neked hinni, mert jaj neki most egy 21 éves menő csávó a barátja, ha strandon ismerte meg akkor gondolom jó a teste is meg minden, aztán majd 1-2 hónap vagy akár hét múlva és pár este után a srác majd talál egy másikat és leszarja a barátnőd, aki utána teljes depibe fog vonulni hogy jaj hát őt kihasználták. Talán tsnul belőle, talán nem. 18/F
2015. aug. 13. 13:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Koszi mindkettotoknek. Ma meg hagyom, ha addig nem ir, majd en beszelek vele. Azert ennyire nem akartam megbantani, remelem o se engem.
2015. aug. 13. 14:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Elozo, en is valahogy igy gondolom.
2015. aug. 13. 14:02
 14/16 anonim válasza:

Nagyon mérgesek itt a pedomacik, szinte érezni a dühüket.

Leírásod alapján a srác alapjáraton kuka. De nem a kora miatt - agyilag 16-17 évesnél nem több.

2015. aug. 13. 14:18
 15/16 anonim ***** válasza:

"Koszonom ezt a rendkivul aranyos valaszt :)"

-->Óh, nagyon szívesen, igazán nincs mit. Máskor is! :-)

2015. aug. 13. 14:20
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nagyon mérgesek itt a pedomacik, szinte érezni a dühüket."

-->Te mégis miféle pedomaciról beszélsz, te tisztában vagy avval, hogy miket mondasz ember? Mert pedómaciknak azokat a perverz és aljas embereket lehet nevezni, akik azokra a kislányokra buknak, akiknél a másodlagos nemi jellegek még nem alakultak ki. Vagyis ezeknek a beteg embereknek a célszemély a 8-9 éves korosztály.

Egy 15 éves lány ha testileg érett, akkor kinéz ennél jóval többnek is, arról nem is beszélve, hogy a törvény szerint létesíthet szexuális kapcsolatot 18 év feletti személlyel. Hogy ez helyes-e vagy sem, az mindenkinek magának kell eldönteni, de beleszólni nem lehet, mert legális. Ettől függetlenül én 15 évest nem dugnék, és nem is járnék olyannal, de ha valaki dugni akar egy ilet, ám tegye, ha mindketten akarják, az ő dolguk.

Nekem is van egyébként egy húgom, és amikor pár évvel kisebb volt, nem néztem volna jó szemmel, ha egy kortársával jár, mert a fiúk későn érnek, és kamaszkorban teljesen meg vannak bolondulva a szexért. Egy 20 év körüli pasi már sok mindent megélt, és ha kellően érett egy kapcsolatra, akkor normális társa lehet egy 15 évesnek is. Én ebből indulok ki. Viszont tényleg vannak olyan éretlen lányok, akik sem szellemileg sem testileg nem csak arra nem érettek, hogy egy idősebb sráccal járjanak, hanem arra sem, hogy párkapcsolatba kezdjenek. Egyik ismerősöm, egy 19 éves lány például külsőre és belsőre is olyan, mint egy 14 éves. Na, neki tényleg szüksége van még egy kis időre, hogy beérjen.

2015. aug. 13. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!