Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jobban szerette az exét mint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban szerette az exét mint engem?

Figyelt kérdés

A barátom mutatott a számítógépén pár régi képet és ott volt egy mappa az exe nevével, ami nem is zavart mert az én exeimmel is van pár közös kép még a gépemen, bár nem egy egész mappa. Utána volt egy olyan eset, hogy ideadta a telefonját, hogy csörhessem meg az anyukáját, majd a névjegyzékben észrevettem, hogy az exe "Szerelmem<3" néven van elmentve én meg úgy, hogy "Anita". Facebookon közös profilképük volt, meg heti szinten posztoltak is, kint is volt, hogy kapcsolatban. 2 év alatt velem egy közös képet sem tett ki, ha kérdezem hogy miért nem teszünk ki egyet, mindig azt válaszolja, hogy majd legközelebb. Másokkal van fent képe, magáról is tesz fel néha, tehát tényleg csak velem nem. Jobban szerette az exét? Vagy még most is érez iránta valamit? Vagy csak nem akar felvállalni?

22/L

2015. aug. 10. 15:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem kategóriát tévesztettem. Bocsánat!
2015. aug. 10. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
a_tények_adják_magukat.exe
2015. aug. 10. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond :) Lehet hogy érez még valamit iránta,vagy csak nem akarja hogy olyan legyél mint ő(most ez a legpontosabb megfogalmazása a dolgoknak,bocsi nekem is vannak problémáim) Szerintem beszélnetek kéne a dologról. 15/(nyílván)F
2015. aug. 10. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges,hogy még érez valamit iránta.
2015. aug. 10. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem. Ezt csúnyán benézted. Csak pótlék vagy , az exét még mindig szereti.
2015. aug. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!