Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csajok mit szeretnek ebben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit szeretnek ebben?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem értem a csajok mit szeretnek benne, van egy ismerősöm, aki átlagos volt pár éve, nekem mindig akadt csaj, mostanság semmi csaj, viszont ő nagyon megváltozott, szerintem nem legálisan keresi a pénzt, sokat költ. Drága ruhákban jár pl. múltkor armani karóra és póló meg ilyensmik, iPhone 6 van.

Kicsit olyan gengszteres rosszfiús beütése van, főleg hogy ki is van gyúrva.

Csajok ennyire leszarják, pl. hogy honnan keresi össze azt a pénzt, lehet lecsukják egy nap ? Biztonságban érzik magukat mellette ? Nem értem, ragadnak rá a csajok.

Nektek mi lenne a véleményetek ha megláttok egy ilyen férfit/fiút (19 éves a srác, de kinéz 20+ is simán).

Inkább ő vagy pl. egy magamfajta ember, akivel biztonságban lehettek és nem kell félni lehet lecsuknak ?

2015. aug. 9. 12:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha először meglátom akkor honnan a rákból kéne tudnom hogy miből él??

Vannak ilyen lányok, de annyit is érnek!

2015. aug. 9. 12:08
 2/2 Kométa válasza:
Azok a csajok akik az ilyen fiúkra buknak ezt keresik, az egyszerű normális srácokat (sajnos,de) nem fogják észrevenni. Megítélésem szerint a "mai" fiatalság egyre kevésbé értékeli az igaz emberi értékeket. Azok után a lányok után azonban nem érdemes keseregni! Egy rendes srácnak nem ilyen kategóriába kell keresgélni, hanem a szerényebb lányok körében, akiknek sütnivalójuk is van, nem csak nagy cicijük és üres tekintetük...
2015. aug. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!