Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szeretnek ebben?
Sziasztok
Nem értem a csajok mit szeretnek benne, van egy ismerősöm, aki átlagos volt pár éve, nekem mindig akadt csaj, mostanság semmi csaj, viszont ő nagyon megváltozott, szerintem nem legálisan keresi a pénzt, sokat költ. Drága ruhákban jár pl. múltkor armani karóra és póló meg ilyensmik, iPhone 6 van.
Kicsit olyan gengszteres rosszfiús beütése van, főleg hogy ki is van gyúrva.
Csajok ennyire leszarják, pl. hogy honnan keresi össze azt a pénzt, lehet lecsukják egy nap ? Biztonságban érzik magukat mellette ? Nem értem, ragadnak rá a csajok.
Nektek mi lenne a véleményetek ha megláttok egy ilyen férfit/fiút (19 éves a srác, de kinéz 20+ is simán).
Inkább ő vagy pl. egy magamfajta ember, akivel biztonságban lehettek és nem kell félni lehet lecsuknak ?
Ha először meglátom akkor honnan a rákból kéne tudnom hogy miből él??
Vannak ilyen lányok, de annyit is érnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!