Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális, a hozzáállásom a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, a hozzáállásom a kapcsolatokhoz?

Figyelt kérdés
Lassan 16 éves leszek, és még nem volt kapcsolatom, de még csak nem is csókolóztam. Korábban közelítettek már felém fiúk, én pedig mindet kedvesen elutasítottam. Furcsa nekem, hogy körülöttem MINDEN a kapcsolatokról szól, én meg nem vágyok rá. A szexualitás érdekel, de valahogy úgy érzem kapcsolatban megfulladnék. Ha arra gondolok, hogy valakivel összejöjjek (aki szimpatikus) mindig feszült leszek. Más is érez/érzett így, vagy valami pszichológiai bajom lehet? Lányok tapasztalata, és fiúk véleménye egyaránt érdekel!

2015. aug. 4. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Szóval szex kell, de kapcsolat nem..

Háaáááááat oooooooké... {x.x}

2015. aug. 4. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Pacsi.

Én se vágyok a kapcsolatokra.

Volt egy érzelem nélküli csókom, ami csak rátett.

Szerintem nem állunk rá készen még lelkileg. Meg a tanulás mellett nekem csak "teher" lenne, főleg hogy mellette viszek két weboldalat is.

16/F

2015. aug. 4. 17:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Máté, gratulálok, szépen kisarkítottad. Normális ha érdekel a szex, nem?! Ez nem jelenti azt, hogy le is feküdnék bárkivel.

Második: jaj de jó, örülök, hogy mem vagyok egyedül! Kicsit megnyugtattál.

2015. aug. 4. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet normális, nem kötelező dolog ez...
2015. aug. 4. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:

#3: Igen, normális, hogy érdekel a szexualitás.

De jogosan értette félre az első válaszoló (meg én is), mivel tényleg úgy hangzott, hogy szexelni akarsz, de kapcsolat nem kell.

Amúgy normális hozzáállás. Nem szokványos, de normális.

2015. aug. 4. 18:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Pedig úgy írtam le hogy érdekel (magyarán hogy szexuálisan vonzódom néha egy-egy fiúhoz és kíváncsi vagyok milyen lenne) nem azt, hogy vágyom rá.
2015. aug. 4. 20:10
 7/8 anonim válasza:

Körülbelül ugyanígy érzek mint te, hogy igazából kicsit irigylem a többieket, hogy nekik van barátnőjük, de azért ha jobban belegondolok, még nem látom annyi előnyét a hátulütőkhöz képest, pont ezért nem is közeledtem eddig egy lányhoz sem.

Sokat gondolkozom azon is, hogy vajon megunnám-e egy idő után a partnerem, és kellene-e egy idő után más valaki, ha tényleg szeretném az illetőt.

2015. aug. 4. 20:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem érzünk nagyon hasonlóan.. :) Nem irigylem őket, írtam hogy voltak udvarlóim, egyszerűen nyomasztana egy kapcsolat.
2015. aug. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!