Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 14 éves lány vagyok, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok, de mindig is az idősebb fiúk tetszettek. Zavarhatja őket a korom?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, de mind külsőre mind belsőre fejlettebb vagyok. A saját korosztályommal sose érzem jól magam, ők is túl komolynak tartanak

Mindig idősebbnek gondolnak a koromnál olyan 16-17 évesnek. Fiúknál is mindig az idősebbek tetszettek (a fennt említett korosztály),de félek ha megtudnák a korom megváltozna a véleményük.

Szerintetek ennek van alapja? Mit tudok tenni?

2015. júl. 26. 02:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a rettentő fontos és abszolút a kérdésemre vonatkozó válaszokat...
2015. júl. 26. 11:12
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

Nekem mindig a fiatal csajok voltak a zsánereim. Neked csupán azt a pasit kell megtalálni, aki ugyanígy gondolkozik, mint én.

F/33

2015. júl. 26. 11:51
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Ha ahoz is elég érett vagy mint a 16-17 éves lányok, akkor nem fog senkit zavarni.
2015. júl. 26. 12:15
 14/21 Dixiekrisztina válasza:
Semmi gond nincs evvel emlékszem még 1. osztélyban egy 5.-es fiúba voltam szerelmes.
2015. júl. 26. 15:51
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
14 évesen igazából még pasiznod se kéne annyira... koncentrálj inkább a tanulmányaidra és legyen saját hobbid és céljaid.
2015. júl. 27. 00:11
 16/21 anonim ***** válasza:
A kormot azt takarítsd le, szerintem ez a korkülönbség még hogyha fiúk javára, még tökre hanyagolható. Szerintem annyi év bele is fér, meg hát úgyis megmondod nekik, hogy hány éves vagy; nem fogsz bekamuzni többet, de ez majd kiderül, mi lesz a reakciójuk. Hát anélkül nem lesz párkapcsolat szerintem, hogy ilyen apró alapdolgokat ne tudnának 1másról az emberek. Ha belefér nekik a korkülönbség, akkor mit aggódnál, de ha nem ,akkor is? Amúgyis , idősebbnek nézel ki, hát de azér mondd meg nyugodtan a korodat, nehogy má tévedésben éljenek a hozzád közeledő pasik. És amúgy meg:) "félek ha megtudnák a korom megváltozna a véleményük" honnan tudod, hogy mi a véleményük? :)
2015. júl. 27. 00:35
 17/21 anonim ***** válasza:
(*az eleje nem félreértés, (korom), poénnak szántam)
2015. júl. 27. 00:36
 18/21 anonim ***** válasza:
16-os, a ménkű fésüljön meg, tudod?! Lelövöd a poénomat.
2015. júl. 27. 12:55
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
Mit kell azon lepontozni, h valakinek a fiatal csajokat preferálja???? Ja, ők bizonyára a MILF-ek és a nyannyerek rajongói, bocs. :D
2015. júl. 27. 16:44
 20/21 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy nem akarsz ovisjátékot csinálni a szerelemből és idősebb fiúval kezdenél, nem hinném,hogy ez bárkit is zavarna.
2016. márc. 28. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!