Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk! Na ki mit mond?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Na ki mit mond?

Figyelt kérdés
Az erdekel hogy ti milyen lanyokra mondjatok azt hogy ,,ez kell nekem''. Milyen lany szamit olyan lanynak akiert barmit megtennetek?
2015. júl. 23. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sosem mondanám emberre, hogy ez kell nekem.

Azt viszont már mondtam hogy Ő kell nekem.

Olyan lányokra mondom általában akik mellett hatékonyan tudom fejleszteni magam.

2015. júl. 23. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:
bocsanat ,,o kell nekem'' :) csak siettem es nem volt idom szepen megfogalmazni a kerdest :)
2015. júl. 23. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
A szerelmemre mondanám, hogy Ő kell nekem. :P
2015. júl. 23. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Amelyik lány megértő kedves és tetszik (és járna velem)de ilyen lányok nincsenek
2015. júl. 23. 17:24
 5/6 anonim válasza:
Olyan lányra mondanám, aki tudja viszonozni a szeretetemet és olyannak szeret amilyen vagyok.
2015. júl. 23. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyanra aki nem él a közelembem :'D

Okos

Szép

Megértő

2015. júl. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!