Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire szakító ok ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szakító ok ez?

Figyelt kérdés
Beszéltem a barátommal, erre idézem amit mondott: "Ha miattad valami baja lenne a háziállatomnak, úgy megvernélek, szájba és bordába kapnád a legröbbet, de azért annyira nem vernélek szét, hogy meghalj" Szerintetek? Még sosem láttam az állatát meg semmi oka nem volt erre. Ezek mellett ezt anyának is elmondta, hogy őt is megverné. Mostanában sokat bánt meg és szinte elhanyagol.

2015. júl. 21. 20:08
1 2
 11/15 he.csongi válasza:
100%
Fod meg vágd a földhöz és rugdosd de ne haljon meg aztán az állatot a szeme láttára szabd ketté és köbd le. Szakits vele :)
2015. júl. 22. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:
UtolsóxDDD
2015. júl. 22. 16:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Idegbeteg, szivetlen, érzéketlen hulye pasi

Dobd ki a francba az állatjával egyutt ha annyira ragaszkodik hozzá, de ha rajtam mulna akkor az állatkát nyirnam ki elotte először

2015. júl. 23. 20:44
 14/15 anonim válasza:
Milyen állat egyáltalán? Tán aranyhal? xD Szerintem valami mentális baja lehet. Dobd a p*csába!
2015. júl. 23. 20:56
 15/15 anonim válasza:
Olvasás közben azt hittem rosszul latok :,D ez beteges 100% szakito ok
2015. júl. 24. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!