Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyítsam be hogy nem vonzódom a saját nememhez? már az egész iskola ezt hiszi
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 19:54
11/21 A kérdező kommentje:
Én vagyok,de félek hogy felismernek ,szóval bu"is vagyok?
2015. júl. 17. 20:25
12/21 anonim válasza:
1. Szádat tarts csukva, semmi nyelv mutogatás.
2. Edz egy kicsit, az senkinek nem árt. :)
3. Nem kell mindig "divatosnak" lenni, fekete póló farmerrel, is tökéletes.
4. Ne legyél páva, sohhaaa.
5. Keress barátokat, pl . edzőteremben
Szóval legyél kicsit keményebb. :)
13/21 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu a kérdés? tényleg melegnek hisznek
2015. júl. 17. 20:39
14/21 anonim válasza:
Ha melegnek hisznek tegyél ellene. Nem lehetetlen. És ha tényleg kamu akkor b*szd meg mert rád pocsékoltam a drága időmet. :S
15/21 A kérdező kommentje:
,,? MONDOM HOGY melegnek híresztelnek,de nem hisznek nekem ,hogy nem vagyok az
2015. júl. 17. 20:43
16/21 anonim válasza:
Akkor híreszteljenek melegnek, és?
Majd mikor megdugod a csajukat, csak leesik nekik, hogy hoppá, egy homoszexuálisnak nem áll fel lányokra.
17/21 anonim válasza:
18/21 anonim válasza:
sean odonnell, de mind 1, valószínűleg nem kamuzol ;)
19/21 anonim válasza:
Azért volt olyan ismerős... :D
20/21 anonim válasza:
Én is erről beszéltem, mint az előzők, de érdekes mód az ÉN kommentem ki lett törölve... HMM...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!