Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szőrösebb mint én?
Figyelt kérdés
17 éves későnérő fiú vagyok(szinte semmi szőrzettel) 1,5 éve van egy barátnőm aki szőrösebb nálam(kar, has, hát, arc) nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk. de kicsit aggódok a miatt mit reagálnak erre mások(mert azért jól észrevehető)2015. júl. 13. 20:45
2/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy nem tud, mert nagyon érzékeny abőre. Engem nem zavar így is szeretem.
2015. júl. 13. 20:52
3/14 anonim válasza:
Kedves első! Ezt most jól meg azt mondtad szegény gyereknek. :D
4/14 anonim válasza:
Hát szarjátok le mit gondolnak mások, ha meg ennyire érzékeny a bőre akkor tényleg nem tudtok mást csinálni. Egyébként én lassan 15 leszek (fiú),és olyan szőrös a lábam mint chewienak :D
5/14 anonim válasza:
Ha tényleg szereted, akkor ne érdekeljen mások véleménye, ilyen egyszerű :D
6/14 anonim válasza:
Ha tényleg szereted akkor szexeld meg :D
7/14 anonim válasza:
Te így szereted őt, másokkal meg ne foglalkozz, ennyi. :)
10/14 anonim válasza:
vegyèl neki borotvàt vagy epilàtort karácsonyra milyen már hogy nagyobb bajsza van mint neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!