Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek erről? És...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? És mit javasoltok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval, egy lánnyal kb egy hónapja találkozgattunk (de én bolond még nem mondtam el neki hogy szeretem), és szinte naponta dumáltunk FB-on. A legutóbbi randit követő napon ő javasolta, hogy moziba is mehetnénk, természetesen belementem.

Nos, az utána következő napon elmondta, hogy lefújná az egészet, családi okok miatt. Erről kérdezgettem egy két mondattal elmondta h nagyjából miről van szó, de már az utolsó üzenetemre nem is válaszolt 2 napja. Nem akartam még egy lapáttal rátenni, mert így sem válaszolt eddig, de úgy gondolom csak meg kellene kérdezni, hogy van-e valami baj (azon kívül amit leírtam). Csak úgy egyik napról a másikra szinte már nem is érdeklem? Nem hiszem, hogy valaki más jött képbe neki, mert legtöbb idejét otthon tölti (tudtommal).

Nem tudom mit kellene tennem... Most a szülei miatt engem is le kellett rázzon? vagy csak egy kifogás volt arra, hogy lerázzon, de tényleg egy rossz szót nem szóltam.

Esetleg egy közös ismerőssel megkérdeztetném, hogy mi a helyzet vele / "velünk" , mert ő is tudja mit érzek, (már 1 hónap alatt nekem is illett volna lépnem vele szemben is, és már azt bánom, hogy nem mondtam el...)

Szóval a kérdés az inkább mit gondoltok, mi ez a nagy hirtelen változás nála, és ez esetben mit kellene lépnem?

Én 20F

Ő 20L

Köszi előre annak, aki segít :)

2015. júl. 7. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy valami tényleg gáz van otthon neki és nem akar róla beszélni
2015. júl. 7. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
egyik napról a másikra nem lehet "kiszeretni" valakiből. Szerintem tényleg valami géz van amit nem akar elmondani. Főleg ha ő ajánlott egy mozis randit. Szerintem várj egy kicsit, tudom hogy nehéz
2015. júl. 7. 13:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondoltam, hogy hagyok neki időt... Ha egy 5 nappal későbbi randit lebeszélt csak így, akkor ezt a hetet megpróbálom kibírni nélküle...
2015. júl. 7. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!