Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Nem lehet lerázni.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem lehet lerázni.

Figyelt kérdés

Együtt voltam egy sráccal körülbelül 1.5 évig. Ez ilyen "se veled se nélküled" kapcsolat volt részéről,míg részemről fülig szerelmes voltam. Ma már nem tudom mit érzek.

Ilyen srácot mint Ő volt,komolyan senkinek nem kívánok. Két naponta veszekedett a semmin, dührohamok. A szavait meg nem volt képes megválogatni,lehordott mindennek. Az ember a kutyajával nem beszél így. Szakítottunk egy héten háromszor,mert mindig kidobott majd keresett. De se egy köszönöm,se egy bocsánat nem volt. Ezek a szavak az Ő szótárában nem léteznek. Volt olyan hogy a házunk előtt kiabált velem. Még jó hogy a szüleim nem voltak itthon vagy ha főztem neki az egész menüt mérgébe kiöntötte,és azt sem tudom miért. Emellett nem vállalt fel,sehova nem lehetett menni vele,ráfogta fáradt,sokat dolgozik amit meg is értenék ha nem tagadott volna le. Állandóan megcsalt,de engem pedig kalitkába zárt, betegesen féltékeny volt, azt is megszabta mit vehetek fel,ha sminkeltem a csaphoz vezetett lemosni. Ordítozott. Fenyegetett megüt vagy akármi. Mintha két énje lenne,egy kedves és egy bunk..! Hónapok óta szétmentünk de még mindig fut utánam,de "sze.xpartnere akad", azokra szüksége van. Alakulna nekem is egy komoly kapcsolat,de beleakar rondítani. Kedvelem a srácot akivel úgy mond "randizgatunk", mert évekóta barátok is vagyunk. Ismerem. Oda vagyok érte,de ez az érzés még sem ugyan az mint exem iránt. Azonban tudom alakulna tovább,ha ez a jó gyerek nem próbálkozna mindenáron szétszedni bennünket. (Megjegyzem albán, olyanokat mondd hogy hozzá tartozok,agusztusba elvesz feleségül,nem fog elengedni.) előttem neki egyáltalán nem volt komoly kapcsolata,2 napos ágyjelenetek. Mellettem se volt hűséges pedig az minimum, de egyedül utánam fut.

Ötletek hogy vakarjam le?(18/L,az albán fiú 22)

2015. júl. 6. 10:04
 1/2 anonim válasza:

Találkozzatok és mond el neki világosan hogy hagyjon békén téged. Mivel kissé erőszakos a srác, lehet érdemes lenne magaddal vinni egy pasit is. A leírtak alapján elég durva múltatok volt, szerintem ez nem játék...Ha nem áll le, véleményem szerint fel lehet jelenteni zaklatásért.

Sok szerencsét!!!

2015. júl. 7. 01:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2015. júl. 7. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!