Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit gondoltok, nagyon gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Van egy barátom,aki tényleg nagyon normális. Aztán nem is tudom hogy fogalmazzak. Valamivel ők jobban áll anyagilag mint én, amiből eddig gond sincs,csak ugye már ez elég komoly. Az kínos ha én mondjuk nem lakok kacsa lábon forgó palotába vagy akármi? Szeretem őt,s nem akarom elveszíteni mondjuk ez miatt,at eléggé kínos lenne őt idehozni. Ne értsetek félre,nem "putri", már bocsánat a kifejezésért,csak na. Ő azt mondja, nem az számít hogy kinek milye van,de sose beszéltem még neki erről.
2015. júl. 1. 19:23
 1/9 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz :)
2015. júl. 1. 19:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2015. júl. 1. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Ö jobban áll anyagilag, te állj jobban helyesírásból!
2015. júl. 1. 19:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Telefonról lehet nem olyan egyszerű mint mondjuk számítógépről.
2015. júl. 1. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Hidd el semmi gáz nem lesz. Ha szeret , akkor mindegy neki hol élsz. Tudom. Én is kis házban élek. Soha nem volt még emiatt szakításom vagy hátrányom.
2015. júl. 1. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező! "milye" Ne fogd a telora!
2015. júl. 1. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló,ha már ilyen tájékozott vagy,bizonyára ezt a kérdést Te raktad fel :

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__403057..

;)

Amúgy köszönöm szépen a másiknak. :)

2015. júl. 1. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Heló!

Nálam is ez van, volt barátnőmmel kapcsolatban. Az a helyzet, hogy ez nem számít. Amikor valakinek önálló keresete van, és összeköltözik a másikkal, vagy külön lakásba megy, ott már száímthat - hogy él, el tudja-e látni magát..., de amíg valaki a szüleivel lakik, addig ő igazából nem igen tud tenni azért, am ia lakásban van, amire a szüleinek futja. Ezernyi oka lehet, hogy miért olyan ,amilye nvalami, egy gyereknek pedig nem szabad ezért szégenkeznie. Ha pedig mondja, hogy nem zavarja, akkor próbálj megnyugodni ezen rész felől.

2015. júl. 1. 23:03
 9/9 anonim válasza:
A pénz nem boldogít az csak egy eszköz, a szerelem nem pénztől füg.
2015. júl. 23. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!