Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora szerintetek az ideális korkülönbség?
Figyelt kérdés
Ti veletek egykorú, max. néhány évvel idősebb fiúkkal járnátok inkább vagy a nagyobb korkülönbség (akár 10-15 év) jobb egy kapcsolatban?2015. jún. 30. 14:33
1/12 anonim 

válasza:

Kihagytad azt,hogy ha a fiú fiatalabb
2/12 anonim 

válasza:

Fiú leszek. Szerintem az idealis kor kulonbseg -3-+3 evig terjed.
3/12 anonim 

válasza:

Tőlem két évvel fiatalabb vagy idősebb legyen szerintem (vagy velem egykorú) Ennél több év nálam már soknak számít.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Természetesen úgy gondoltam, hogy a lány a fiatalabb.
2015. jún. 30. 14:59
6/12 anonim 

válasza:

Nalam minimum 1-2 ev a fiu javara, max 6-7.
7/12 anonim 

válasza:

Nálunk jó pár éve működik a 12 év.
Én 17/F; Párom: 29/N
8/12 A kérdező kommentje:
Szüleid, barátaid mit szólnak hozzá?
2015. júl. 2. 22:57
9/12 anonim 

válasza:

Barátaimnak közük nincs a dologhoz. Joguk nincs hozzá hogy szóljanak a témában. Egyébként...12 évesen összejöttem egy 24 éves lánnyal. Mindenkivel lepacsiztam, és megünnepeltük :D
A szüleim picit húzósabb volt. Nekik be sem mutattam több mint 1 évig :) (mivel baráti társaságon keresztül már ismerték, nem lett volna jó ha a társaság is rájön) Végül másfél év után bemutattam, aztán 14. születésnapomon hozzá költöztem, azóta vele élek. 17. születésnapomnál engedéllyel összeházasodtunk. A legjobb pedig hogy nemrégiben megszületett a picikénk ^^
10/12 anonim 

válasza:

Huhú! Ha ez nem kamu, akkor nagyon durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!