Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet egy 14 éves lánynak kapcsolata egy 18 éves fiúval?
Ki mondta, hogy rögtön szexelni fognak? Ne általánosítsunk már!
Amúgy szerintem lehetséges, hogy 14 éves lány és 18 éves fiú összeilledjen.
Saját magamból indulok ki. Amikor 14 éves voltam, én is jártam egy 18 éves fiúval. Nagyon jól el tudtunk beszélgetni, stimmelt az összhang, egy hullámhosszon voltunk, megértettük egymást. És nem, nem volt szex, se petting, se leöltözősdi, se semmi ilyen. Sétáltunk, fogtuk egymás kezét, néha megöleltük egymást, puszit adtunk, hülyéskedtünk, és nagyon jó volt. Lehet azzal jönni, hogy "deamaifiatalok", de a mai fiatalokból se mindeni olyan, hogy lefeküdjön fűvel-fával, meg az összes barátjával.
Az az eset is lehetséges, hogy a 18 éves fiú csak le akarja fektetni a fiatalabb lányt, de egyáltalán nem csak erről lehet szó. De mivel egyikőjüket sem ismerjük, nem tudjuk, hogy milyen is ez a kapcsolat. De igen, lehet kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!