Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek lehet egy 14 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet egy 14 éves lánynak kapcsolata egy 18 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
lehet, de a börtönben fog kikötni
2015. jún. 26. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért kötne ki börtönben?
2015. jún. 26. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
igen lehet... 1. válaszolónak: nem-nem :D Az már legális. Csak a szülőkkel lenne gond... de 14 év alatt törvénytelen.
2015. jún. 26. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
a szülők miatt. Nekem legalábbis ha apám megtundná :D
2015. jún. 26. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha betöltötte a 14-et törvény szerint le is feküdhet nagykorúval... Hogy lelkileg mennyire találnak egymásra, inkább az a kérdéses. Ebben a korban még sok ez a 4 év. Esetleg ha a lány jóval érettebb a koránál, akad olyan. Vagy talán ha a fiú éretlenebb. Ha mindegyikük a korának megfelelő szinten van, a 18 éves srác csak kihasználja és lefekteti a 14 éves lányt.
2015. jún. 26. 19:55
 6/10 anonim válasza:
100%
börtön nem jár érte! max 1 haragos apukával kell számolnotok!
2015. jún. 26. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy rögtön szexelni fognak? Ne általánosítsunk már!

Amúgy szerintem lehetséges, hogy 14 éves lány és 18 éves fiú összeilledjen.

Saját magamból indulok ki. Amikor 14 éves voltam, én is jártam egy 18 éves fiúval. Nagyon jól el tudtunk beszélgetni, stimmelt az összhang, egy hullámhosszon voltunk, megértettük egymást. És nem, nem volt szex, se petting, se leöltözősdi, se semmi ilyen. Sétáltunk, fogtuk egymás kezét, néha megöleltük egymást, puszit adtunk, hülyéskedtünk, és nagyon jó volt. Lehet azzal jönni, hogy "deamaifiatalok", de a mai fiatalokból se mindeni olyan, hogy lefeküdjön fűvel-fával, meg az összes barátjával.

Az az eset is lehetséges, hogy a 18 éves fiú csak le akarja fektetni a fiatalabb lányt, de egyáltalán nem csak erről lehet szó. De mivel egyikőjüket sem ismerjük, nem tudjuk, hogy milyen is ez a kapcsolat. De igen, lehet kapcsolatuk.

2015. jún. 26. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Anya 14 éves apa pedig 18 éves volt mikor összejöttek. 21 éve élnek együtt házasságban 2 gyerekkel és boldogabbak már nem is lehetnének.:)
2015. jún. 26. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, de pl. Azért megkérdezném a fiút hogy hány napot fog várni hogy megb@$*#a a lány, ha akarja ha nem :)
2015. jún. 26. 21:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:33
2015. jún. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!