Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már második lánnyal csalom meg a barátnőm. Szerinted elmondjam neki vagy titkoljam tovább?
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 21:48
11/15 norbi544 válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Ha már mentetted, vállald a felelősséget, mert ez egy elég nagy rontás a részedről. Így egyikőtöknek sem lesz jó. Bár azt hiszem, mindenki jobban fogja sajnálni szegény lányt....
12/15 anonim válasza:
Mondd el neki.Es nyugodj meg, nem kell vele szakitanod:) Majd megteszi ő.
13/15 anonim válasza:
Titkold a nők rosszabbak mint te hidd el :)
Most 4 csaj van rám mozdulva de volt még több is akinek pasija van ...Etikából nem csináltam velük semmit.
De mindenhol csak azt látom mindenki megcsal mindenkit.
Szerintem azért mert egy bizonyos értelmi szint kell hozzá,hogy a párok ne csalják meg egymást meg még egy normális társaság itt a kapcsolatok 70-80% megbukott.
14/15 anonim válasza:
Mondd el neki.Nem érdemes egy kapcsolatot hazugságokra alapozni.Ha annyira szerelmes lennél eszedbe sem jutott volna a megcsalás.Mondd el aztán keress egy olyan lányt akit őszintén szeretsz.Vagy ha más tipus vagy akkor inkább keress kalandokat.
15/15 anonim válasza:
Ne mond,de fordított esetben ne légy megsértődve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!