Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok, ha egy fiú akivel még nem beszéltetek a neveden szólítana? Ez jó pont? Vagy túl nyomulós?
Figyelt kérdés
a lány testbeszéde szerint tetszek neki2015. jún. 21. 19:26
1/6 anonim válasza:
Mert hogy kéne egy lányt szólítani ha nem a nevén? :O Vagy nem értem.
2/6 anonim válasza:
Ha nem ismered csak latasbol de valószínűleg csak ő nem tudja a nevedet meg semmit nem tus rólad akkor ne a neven mert az érdekesen sülhet el, akár ijesztő is lehet. Ha viszont tudja hogy ki vagy akkor persze hogy a neven :)
3/6 anonim válasza:
pozitív dolog a névenszólítás, de ilyen szituban talán nem árt kifejteni, honnan ismered :D
vicceld el. aranyos :)
engem mikor valaki a nevemen szólított, ez volt az első, amit tudni szerettem volna. utána megkínáltam pálinkával XDDD
sajna nem csaj volt :D
22f
5/6 A kérdező kommentje:
de szerintem ő simán tudja a nevem mert már egy jó ideje mindig néz amikor elemgyek mellette és lehet hogy örülne hogy én is megtudtam az övét
2015. jún. 21. 20:59
6/6 anonim válasza:
engem a barátom sosem szólított szinte a nevemen :/ nekem a néven szólítás személyes dolog, nagyra értékelném egy fiútól :) kölcsönös bizalom alakulhat ki köztetek, ha néven szólítod :) hajrá! 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!