Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez gáz? Lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz? Lent

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt(15L,17F)

A 4 hónap alatt többször aludtunk együtt,viszont a szex még nem történt meg,beszéltünk róla, de ő még nem akarja, eddig "csak" az ujjazást engedte.Lesz olyan,hogy elmegyünk nyaralni több napra együtt.Eddig akárhány ismerős (nem csak fiúk,és voltak vegyesen tinik/felnőttek) megkérdezte,volt-e már valami,mindig azt mondtam,hogy nem,mert hát persze ez az igazság.De mindegyik,kivétel nélkül azt mondta,hogy ilyenkor már kéne történnie többnek.Én nem szeretném ezt erőltetni semmiképp,de mások azt mondják,ez gáz,hogy több együtt alvásnál sem történt semmi.Szerintetek?

2015. jún. 19. 15:24
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem ez nem gáz. Csak akkor feküdjetek le egymással, ha már mindketten akarjátok. Ne befolyásoljon hogy ki mit mond, csak ti ketten dönthetitek el mikor történjen meg a dolog :)
2015. jún. 19. 15:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is így voltam/vagyok vele,épp ezért nem erőltetem.Viszont az összes(aki már tapasztalt ilyen téren) azt mondta,hogy ez egy nagyon fontos dolog egy kapcsolatban,és ha megtörténne,sokkal jobb lenne minden.
2015. jún. 19. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy dobhat valamennyit a kapcsolaton, de ettől még nem szabad erőltetni. Te se szeretnéd, ha rád erőszakolnának valamit, tartsd tiszteletben a párod döntését. Majd jön az magától, ha jönnie kell.
2015. jún. 19. 16:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindig is tiszteletben tartottam,a kérdést is csak azért tettem fel,mert kíváncsi voltam az itt lévők véleményére is,mivel a környezetemben mindenki véleménye egyhangú volt.Köszönöm egyébként mindkettőtöknek a választ,ment a zöld kéz.
2015. jún. 19. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Most mit mondok, az biztos, hogy okoskodásnak tűnik, bocsi érte!

Szerintem NE feküdjetek le. Most mondok csak egy szitut, eldöntöd, hogy mit gondolsz róla.

Tinédzserként azt gondoljátok, hogy megtaláltátok életetek nagy szerelmét egymásban. Lefekszetek, minden szép és jó. egy-két évig. Majd találkozol életed következő nagy szerelmével, lefekszetek, majd a következő életed nagy szerelmével. De mire Tényleg rátalálsz az igazira, már csak lerágott almacsutka maradsz.

Szerintem tartogasd magad az igazi igazira. Nem tudom,vallásosak vagytok-e,ha igen, vaszleg megértitek, mire gondolok. A másik meg, hogy ha most lefekszetek, mi lesz az esküvőn, mit adsz neki akkor ajándékba, ha már most megkap mindent?

A ti érdeketekben írom ezt, ha gondolod, gondolkodj el rajta! Sok sikert a továbbiakban ;)

2015. jún. 19. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de szerintem az ilyen ismerős a gáz.
2015. jún. 19. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi több mint 9 hónapja vagyunk együtt (hivatalosan ,de az első szeretleket előtte két hónappal mondtuk ki) , szoktunk együtt aludni és mind a ketten 17 évesek vagyunk és még nem feküdtünk le , pedig egyikünk szülei sem ellenzik ,sőt nagyon segítőkészek és kedvesek. Egyáltalán nem gáz ,az első nem egy olyan dolog ami hipp-hopp megy ,mármint normál esetben. Vannak akik az átlagnál is nehezebben nyílnak meg ilyen téren ,lehet a barátnőd is ilyen , ezt tiszteletben kell tartani ,nem kell erőltetni a dolgot. Ha mind a ketten akarjátok 100%-ban akkor tegyétek meg.
2015. jún. 19. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. 15 éves a csaj. Örülj neki, hogy egyáltalán megujjazhattad...
2015. jún. 19. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!