Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez jó lenne barátnőm szülinapj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó lenne barátnőm szülinapjára?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy lerajzoltatom magunkat egy képről.Az már nemsokára meg is lesz.De még valamit szeretnék neki venni,de fogalmam sincs,hogy mit kéne.

Ő eléggé romantikus,és imádja a Real Madridot.:)

2015. jún. 16. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyel neki Realos mobiltokot... vagy amije nincs Realbol... ;)
2015. jún. 16. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szerintem elvinném egy filmre, otthon főznék neki egy vacsorát, felbontanék egy pezsgőt utána pedig valami olyan szex, ami nem olyan, mint amit szoktunk művelni.
2015. jún. 17. 01:29
 3/5 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki egy olyan bögrét amin rajta van Real Madrid képe! :)
2015. jún. 30. 21:01
 4/5 anonim válasza:

Bögrét ne :D

A film+vacsi aranyos lenne :)

2015. jún. 30. 23:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,arra jutottam végül,hogy sütök Neki egy tortát,egy kis csoki.Meg vettem még egy Real-os figurát.:)
2015. jún. 30. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!