Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nemtudom hogyan tovább. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom hogyan tovább. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Suli első napján felfigyeltem egy lányra ,első látásra belehabarodtam teljesen , azóta csak ő jár a fejembe . Rá egy évre már beszélgettem is vele , találkozgattunk a suliban és sokat beszélgettünk neten ,de sajnos sulin kívül nem nagyon akart velem találkozni , ez húzódott lassan 5-6 hónapig , és számomra nemlétezik más csak ő egyszerűen minden tökéletes számomra ami rajta van a mosolya , kedvessége és ami benne van , 2 hete vettem a bátorságot és elmondtam neki a suliba h teljesen belehabarodtam és hogy látom rajta sulin kívül nem akar velem találkozni , ő utalt rá hogy nem jövök be neki és legyünk barátok , én mondtam h az az én részemről nem menne ,mert a szívem szakadna meg ha mással látnám ,miközben barátok vagyunk. Azóta nem beszélünk és én 2 éve csak is rágondolok nem másra , Mi tévő legyek felejtsem el? Mivel tudnám feledtetni? Soha nem mondtam ilyenek más lánynak és az önbizalmam is megingott ,nagyon ...
2015. jún. 16. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem érdemes elfogadni a barátságot ha így érzel. Legyetek jóban..de ennyi... Felejtsd el. Csak eztt udom tanácsolni. Keress más lányt,kösd le magad,sportolj stb.
2015. jún. 16. 16:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom , szerintem így lesz a legjobb , de attól még suliban mindig látni fogom , egyátalán köszönjek neki ezekután?
2015. jún. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!