Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Wtf? Emiatt hogy lehet dobni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wtf? Emiatt hogy lehet dobni a másikat?!

Figyelt kérdés

Dobott a barátnőm, mert megnéztem az utcán es masik lány fenekét. Oké tudom hogy nem szabad, ha barátnővel vagyunk, de marhára nem tudtam visszafogni magam

Erre dobott

Ez normális?!

Mit mondjak neki?

2015. jún. 14. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Te hűséget fogadták,nem vakságot
2015. jún. 14. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:

*l

Am mindenkinél előfordulhat,és elő is szokott fordulni

2015. jún. 14. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Minek neked egy ilyen hicstis pi__a? Inkább örülj, hogy megszabadultál tőle.
2015. jún. 14. 16:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy nagy szerelem volt, de tudjatok kinek van kedve megint elba szni egy csomó időt befűzni egy másik csajt
2015. jún. 14. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. Barátommal volt, hogy megbeszéltük kinek van jó segge az utcán (legyen lány vagy fiú) :D ha emiatt dobott, akkor ne siránkozz utána...
2015. jún. 14. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor kellett volna elküldened a fenébe amikor dobott. Egyébként pedig csak le akart koptatni a fenébe de nem volt pofája ahhoz hogy szemtől szemben elmondja. Undorító.
2015. jún. 14. 16:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez van, nem leszek azért depressziós. Amúgy is megcsalt már, volt eszembe hogy dobni kéne :D
2015. jún. 14. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!