Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mondjam meg neki?
A jó öreg általános iskolai szerelem... Hát igen... :D
Tanács: Ha akarod mond meg neki ezt, amit leírtál, de abban a korban vagytok, hogy a korodbeliek többsége élvezi az életet, nem mondok sok jövőt ennek a kapcsolatnak!:D
És megint jönnek az ilyen "túl fiatal vagy még ehhez" válaszok...emberek fogjátok már fel hogy ez a 21.század itt már a 11 éves gyereknek van barátnője és cigizik meg a többi...nem kell ilyenek írni!! Vagy Segítsetek vagy az "érett" tanácsaitokkal eggyütt menjetek máshova!!
És kedves kérdező! Mindenféleképpen beszéld meg a barátoddal,vagy ha félsz hogy mi lesz ebből akkor csak kérdezdeg tőle hogy neki tetszik-e a lány! Ha szeret megért és őszintén válaszol megsértődés nélkül! :)
Első válaszoló vagyok!
#3 én segítettem neki! Régebben is csajoztak a 14 évesek (vagy pasiztak), de ahogy akkor, vagy ahogy most ugyan úgy élni akarnak! Nem kötik le magukat 1 lánynál! Ahogy lányok sem 1 fiúnál! Hiába 21.század, akkor is gyerekek! A lánynak azt tanácsolom, hogy ennyi évesen ne élje bele magát egy kapcsolatba, hogy ez a kapcsolat, majd hosszútávú lesz! Szomorú, de ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!