Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit mondjak barátnőmnek hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak barátnőmnek hogy miért nem aludhat nálam?

Figyelt kérdés

beszéltük hogy jó lesz ha majd nyáron itt alszik ilyenek.

apámnak felhoztam de nem engedi.

tehát ha esetleg felhozná barátnőm hogy akkor ahogy megbeszéltük alszunk nálam? mit mondjak neki?

mégsem mondhatom hogy apám nem engedi.

16F

tudom... tudom mire gondoltok hogy miért nem engedné.

és nem... nem akartunk semmi olyat

2015. jún. 9. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ennyire gyerek. SOSE hazudj, senkinek, semmilyen körülmények között. Pláne ilyen jelentéktelen dologban. És pláne ne a szerelmednek. Sokkal gázabb lenne valami kitalált történet. Pláne, ha le is buksz vele. Mondd csak meg az igazat, aztán együtt majd kitaláljátok, hogy mi legyen.
2015. jún. 9. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg nyugodtan a lánynak hogy apukád nem engedi :) utana pedig aludj te a lanynal :D
2015. jún. 9. 20:34
 13/16 A kérdező kommentje:
ahha. köszi :)
2015. jún. 9. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Ahogy az elottem szolo mondta "egy kapcsolatban az oszinteseg a legfontosabb". A baratnoddel es az apaddal valo kapcsolatban is!! Apadnak nyiltan mond el hogy mi a szitu,ahogy itt is. Allj ki az igazadert az Istenit, lehet apad mast mutat de belul buszke lrsz hogy egy tokos oszinte fia van es nem sumak. Csak tokosen!
2015. jún. 9. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:
mondd el a lánynak az igazat. aztán véletlenül késse le az utolsó buszt.. :D
2015. jún. 9. 23:50
 16/16 anonim válasza:

Ismerős helyzet, pár éve hasonló volt a szitu.

Mondd meg a szerelmednek, hogy nagyon sajnálod, de apád nem engedi, mert sz@rul szocializálódott, még abban a szellemiségben nevelkedett, hogy csak esküvő után alhat a pár együtt.

Lehet, hogy ez nem igaz, az is lehet, hogy apád csak ki akarja este csavarni a répát és úgy gondolja, te csak zavarnád a csajoddal. Egy a lényeg: kár próbálkozni nála. Szerintem úgy 1 hónap múlva kérdezd meg, esélyesebb lesz. Vagy éppen az ő asszonyát kellene megpuhítani, hogy ugyan, beszéljen már apáddal az érdekedben. A nők értenek ehhez, hidd el.

Mellesleg engem nem érdekel, hogy mit terveztek, a szülők ezt feltételezik így is úgy is. Gondolj bele, egyik lányismerősöm, mikor még 16 éves volt, kikönyörögte h ottaludjon náluk a pasija. Na mit gondolsz? Külön ágyban kellett aludnia. xD

Ha ez nálatok játszik, dobd be.

Ha pedig tényleg semmi esély, hát add elő ezt a barátnődnek, de viccesen, figurázd ki apádat és legalább nem rád fog a csaj neheztelni. Szép, nem szép, de ez az egyetlen módja, hogy "tiszta" maradj. :D

2015. jún. 23. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.