Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak barátnőmnek hogy miért nem aludhat nálam?
beszéltük hogy jó lesz ha majd nyáron itt alszik ilyenek.
apámnak felhoztam de nem engedi.
tehát ha esetleg felhozná barátnőm hogy akkor ahogy megbeszéltük alszunk nálam? mit mondjak neki?
mégsem mondhatom hogy apám nem engedi.
16F
tudom... tudom mire gondoltok hogy miért nem engedné.
és nem... nem akartunk semmi olyat
Ismerős helyzet, pár éve hasonló volt a szitu.
Mondd meg a szerelmednek, hogy nagyon sajnálod, de apád nem engedi, mert sz@rul szocializálódott, még abban a szellemiségben nevelkedett, hogy csak esküvő után alhat a pár együtt.
Lehet, hogy ez nem igaz, az is lehet, hogy apád csak ki akarja este csavarni a répát és úgy gondolja, te csak zavarnád a csajoddal. Egy a lényeg: kár próbálkozni nála. Szerintem úgy 1 hónap múlva kérdezd meg, esélyesebb lesz. Vagy éppen az ő asszonyát kellene megpuhítani, hogy ugyan, beszéljen már apáddal az érdekedben. A nők értenek ehhez, hidd el.
Mellesleg engem nem érdekel, hogy mit terveztek, a szülők ezt feltételezik így is úgy is. Gondolj bele, egyik lányismerősöm, mikor még 16 éves volt, kikönyörögte h ottaludjon náluk a pasija. Na mit gondolsz? Külön ágyban kellett aludnia. xD
Ha ez nálatok játszik, dobd be.
Ha pedig tényleg semmi esély, hát add elő ezt a barátnődnek, de viccesen, figurázd ki apádat és legalább nem rád fog a csaj neheztelni. Szép, nem szép, de ez az egyetlen módja, hogy "tiszta" maradj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!