Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? És lehet ennek a kapcsolatnak jövője?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Egy idősebb társasággal lógok, a fiú aki onnan tetszik, 22 éves. Neki is tetszem, mondhatni együtt vagyunk, csókolóztunk is, mindig simogat, puszilgat, de nincs kimondva hogy együtt vagyunk... szeretem... de van köztünk 9 év.. lehet ennek így jövője?
És miért van az, hogy az ilyen 18-25 éves pasiknak a korombeli lányok tetszenek? Az én szerelmem is miért engem szeret, mikor annyi szép és okos nő van vele egy korban... örülök, hogy én kellek neki, de nem értem, hogy miért
2015. jún. 8. 00:11
1/2 anonim válasza:
Ez betteg dolog. . . Teged se ertelek miert az pasi kell
2/2 anonim válasza:
Mert a korodbeliek könnyebben elhiszik hogy tényleg szeret, közben meg csak meg akar dugni :)
Szerintem 22 évesen 13 éves lány az kissé beteg dolog, legalábbis én 19 évesen még a 15 évest is kicsinek látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!