Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hány éves koráig köteles az édesanyjánál lakni?
Figyelt kérdés
Most 16 éves, de nagyon rossz a kapcsolatunk az anyjával, Hozzámköltözhetne, szüleim is megengedik, csak nem tudjuk ez mennyire lenne törvényes, hogy ő fogja magát és ide költözik, az anyja engedélye nélkül. Ugyanis ő szabadulni akar, de az anyja nem engedi.2015. jún. 6. 19:18
1/9 anonim válasza:
ez jó kérdés talán a gyámügy megtudná mondani kérdezd meg ott
2/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, elírtam, Barátnőm és az anyja között rossz a kapcsolat.
2015. jún. 6. 19:24
3/9 anonim válasza:
18 évesen már oda megy ahova akar, viszont addig csak a gyámügy segíthet..
4/9 anonim válasza:
Szerintem amig be nem tölti a 18-at.
5/9 A kérdező kommentje:
Én valahol hallottam, hogy elvileg ha 16 éves kort betöltötte, és önszántából tartózkodik nálam akkor nem szólhatnak bele. Csak nem tudom ez mennyire igaz. Mivel tudtommal már törvényileg nem iskolaköteles.
2015. jún. 6. 21:10
6/9 anonim válasza:
Ez a dolog engem is érdekelne. Én is lépnék már a barátomhoz. 16/l
7/9 anonim válasza:
Vigyázz ezzel, nagyon jó amit csinálni akarsz, de nagyon veszélyes is. Mennyi ideje vagytok együtt? Abban gondolkodj, hogy mi történik a lánnyal, ha netán bármi okból szakítanátok? Ha megváltozik, vagy Te, és kiszeretsz belőle. Vagy bármi. Ott fogsz állni, hogy nem kötődsz már hozzá igazán, mennél, viszont el nem engedheted mert azzal teljesen tönkretennéd az életét. Lenne hova mennie?
Tudom hogy nagyon nehéz ezt végiggondolni, mert egyelőre szerelmes vagy belé és csak ezt látod, de találj ki valami B tervet ha esetleg... :)
Nem akarlak lebeszélni meg semmi, tényleg nagyon jót teszel Vele, és remélem sikerül minél hamarabb. Csak vigyázz, mert veszélyes. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Ebbe belegondoltam. Nem ő az első barátnőm mégis más mint a többiek. ÉS ezt nem sablonként mondom, hogy mindnél ez van vagy valami. Mikor megismertem már éreztem hogy különlegesebb kapocs van köztünk mint ami eddig bárkivel is volt. Sokat beszélgettünk, hamar belészerettem, ő pedig belém és minden szépen alakult. Mindketten sokat változtunk ennek a kapocsnak a hatására. Úgy hogy ezzel is csak mégjobban összecsiszolódtunk. Rengeteg közös van bennünk, több mint ahány az eddigi exeimmel együttvéve, ugyanolyan a jövőképünk, az álmaink, ugyanazokat szeretjük, ugyanaz a hobbink. Igen ott van a lehetősége hogy szétmegyünk, mert mindenki ezt mondja, de én nem így érzem. Eddigi barátnőimnél úgy voltam vele hogy ja szeretem stb. de nem különösebben hatott meg ha szétmegyünk, nála más. belerokkannék ha elveszíteném és ezzel ő is így van. Lehet ez sokaknak hihetetlen, de különleges lelki kapocs van közöttünk. Szinte mondhatni ő a lelkem másik fele :)
2015. jún. 8. 18:25
9/9 anonim válasza:
gyámhivatal engedélyezheti a szülői ház elhagyását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!