Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Felelsz vagy merszesztünk egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelsz vagy merszesztünk egy buliba. ( többi lent )?

Figyelt kérdés
és az egyik fiú kapott egy olyan kérdést, hogy az ott lévő lányok közül kivel járna, azt válaszolta, hogy velem. Meglepődtem, mert még nem vettem észre, hogy nagyon közeledne felém.Szerintetek ez jelent valamit? Ha igen akkor mit?

2015. jún. 6. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Veled járna, ezt mondta. Holnap már a farkáról fogsz írni.
2015. jún. 6. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Értelmesebbet vártam volna.... De köszönöm. Még valaki? :)
2015. jún. 6. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azt jelenti, hogy az ottani lányok közül te tetszel neki a legjobban, nem hiszem hogy többet jelentene ennél. A válaszától függetlenül nem biztos hogy tényleg járna veled, talán ezért nem is közeledett, a kérdésre válaszolnia kellett és te voltál számára a legszimpatikusabb.

Lehet ezután, hogy tudod, közeledni fog.

Neked amúgy tetszik a srác?

2015. jún. 6. 19:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Igazából tetszik, csak nem nagyon foglalkoztam vele, mert azt hittem, hogy megse fordulok a fejébe, mondjuk ahogy most végig gondoltam, ő lassan közeledett felém pl.: segített vinni a cuccomat, leült velem beszélgetni..stb. Hülye voltam, hogy nem vettem észre a közeledését. Még egyszer köszönöm a választ :)
2015. jún. 6. 19:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és a buliba felkért táncolni....
2015. jún. 6. 19:32
 6/8 anonim válasza:
36%
Az elsőnak van igaza.... Groteszk de igaz! :DD
2015. jún. 6. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha neked is tetszik akkor te is kezdj el közeledni hozzá, lássa hogy érdeklődsz iránta...lehet lesz belőle vmi
2015. jún. 6. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Na, vajon mit jelenthet?!

Örülj, hogy nem az volt a kérdés, hogy kit dugna meg ;) Abba már bele se gondolj, mi lett volna, ha "mert" volna....

2015. jún. 7. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!