Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tudnék tenni vele kapcsola...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nagyon elbizonytalanodtam egy lánnyal kapcsolatban. Másfél hónapja beszélgetünk már, inkább csak Facebook-on, mert nem 1 városban lakunk, 1 héten 1x tudunk találkozni csak. Nagyon jól el tudunk beszélgetni akár miről, legyen az zene-sport-akármi. A becézgetések már régóta mennek, a beszólogatások, stb. Tudatára adtam, hogy szeretném komolyabb vizekre terelni a dolgot, de még nem volt barátja, és nem is szeretne még. Nem írja, hogy nem jövök be neki, de még tanulni szeretne, és nem akar kapcsolatot.

Mit javasoltok? Hülyítsük tovább egymást, aztán ahogy múlik az idő, talán megkomolyodik, és elkötelezi magát? Csak az a baj, hogy nem én vagyok az egyedüli, akivel elég jól elhülyéskedik...

#donnowacsudu
2015. jún. 5. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
mond meg neki hogy többet szeretnél mint barátság
2015. jún. 5. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki. Az volt a válasza, hogy még szerinte éretlen egy ilyenhez. Rákérdeztem, hogy velem van-e a baj, azt mondta, hogy nem. Szerintem várnom kell vele. Mást úgysem tudok...
2015. jún. 5. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akar kapcsolatot akkor ezt meg kell értened. Maradjatok barátok. Valószínűleg jobban is jártok így.
2015. jún. 5. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Valóban mást nem tudsz tenni, legfeljebb azt tudod neki megmondani, hogy most vagy soha, mert neked ez nem jó. Ha soha, akkor is maradhattok barátok, csak barátnőt másban keress..

Illetve most tudatosult bennem, másfél hónap, max 10 találkozással abszolút nem sok, nem csoda, hogy még nem akar, van még esélye bőven.:)

2015. jún. 5. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezen agyalok nagyon, hogyha benyögöm neki azt, hogy most vagy soha, szinte 100%, hogy a soha lesz belőle. Mert nem akar Ő még elköteleződni, nagyon látszik a beszédén/írásán, hogy még nem elég érett egy ilyenhez. Maradok szerintem a szokásos beszédtémáknál, aztán majd meglátjuk, hogyan komolyodik a dolog.
2015. jún. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!