Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális h a barátom ezen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális h a barátom ezen megsértődött?

Figyelt kérdés

Barátommal kb 2-3 hónapja vagyunk együtt. Ritkán (csak hétvégén) tudtunk csak találkozni mert vizsgáim voltak és sokat kellett tanulni. Mondtam neki h ha vége lesz akkor majd sokkal többet lehetünk együtt.

Ez így is van..tegnapelőtt is meg tegnap is nála voltam (ma nem mert volt itthon dolgom) és elvileg holnap is megyek hozzá és csak kedden jövök haza. De ő megsértődött azon h ma nem értem rá, és h ő azt hitte h szeretjük egymást és többet tudunk együtt lenni a vizsgáim után. Ez oké is, de ma épp volt valami elfoglaltságom és nemigaz h egy napot nem bír ki..

Most őszintén..nekem vagy neki van igaza? Őszintén..kivi vagyok..

2015. jún. 4. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
A "kivi" az nem kiwi? :D
2015. jún. 4. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
hát mivel a kiváncsi egy "v" ezért nem hiszem :D
2015. jún. 4. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem neked van igazad

A srácnak is adnia kell neked szabad teret es amugy meg ha annyira latni akart mier nem megy at hozzad o?

2015. jún. 4. 19:26
 4/4 anonim válasza:
szerintem is neked van igazad, kicsit sértődős a srác:)
2015. jún. 19. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!