Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kedveskedhetnék a barátomnak?
8 hónap kapcsolat után ha kettesben lesztek és csak filmezni akartok, akkor oda tényleg kell valami extra. Oké, ha nem 12 évesek vagytok.
Például, pettingeljetek? Előjáték, simogatás?
Vagy ha minden ilyesmi kizárva (de inkább ne legyen kizárva), akkor süti sütés? Valami közös játék, kirándulás, sport, stb.
Először is, hány évesek vagytok?
Volt már szex/petting, akármi? Ha nem, akkor akarod? Ha akarod, akkor megteheted az első lépést, gondolom örülne neki :DD
Ha mást szeretnél: a közös sütés-főzés tényleg jó móka, vagy mi jó időben fogjuk a kutyáimat és elmegyünk velük sétálni, a Duna parton meg néha megállunk, kicsit ücsörgünk és beszélgetünk, biztos a ti környéketeken is valami szép hely ahova ki lehet ülni.
Egyébként a pasik nagy része szereti és hízelgőnek tartja az őszinte bókokat, tehát néha említsd neki mit szeretsz benne, illetve érdeklődj a hobbija után. Legyél figyelmes, jegyezd meg miket szeret, mit tudom én, a legapróbb dolog: jegyezd meg mi a kedvenc csokija és néha vegyél neki :D Annyira apró dolog, de jól tud esni.
Általános tanácsot nehéz adni, neked kell tudnod miket szeret. Én pl tudom hogy a barátom gyűjti a posztereket, így néha meglepem egy poszterrel, vagy rajzolok neki valamit, pl a kedvenc játékának a borítóját, azoknak szokott a legjobban örülni :D Vagy néha írok neki valami rémesen béna "verset" (ő szokott verseket írni, neki van is hozzá tehetsége), mindig jót szórakozik rajta, és látszik hogy jól esik neki. Néha meglepem egy tubus ketchup-pal mert imádja és sose lehet túl sok ketchup otthon. Ha valami problémája van, (most nem lelkire gondolok, hanem pl valami nem működik a gépén) még kb be se fejezi a mondatot, már teljes erővel keresem a megoldást neki.
Neked kell ismerned magatokat, általánosságban annyit tudnék mondani, hogy figyelj rá, ismerd meg minél jobban, és ne néha akarj tenni érte valami nagy, különleges dolgot, hanem minden nap valami nagyon pici dolgot, folyamatosan érezze hogy fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!