Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiú lány között létezik barátság?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú lány között létezik barátság?

Figyelt kérdés
Velem még nincs semmi eset,csak érdeklődöm. :)

2015. máj. 27. 19:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Onnan tudom, hogy egy bizonyos lány miatt szomorkodik épp és eddig is mindig mesélt lányokról stb. És nem jövünk be egymásnak
2015. máj. 27. 19:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen van! Tapasztalatból tudom, két osztálytársam nagyon jóba vannak egymással és tudom hogy egyikük sem érez többet hiszen a lánynak barátja van a fiúnak meg én vagyok a barátnője és mindketten nagyon jól megvagyunk és nincs féltékenykedés:)
2015. máj. 27. 20:10
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
Én évek óta a legjobb barátomnak tartok egy fiút. Nem vagyok belé szerelmes csak szimplán a legjobb barátom
2015. máj. 27. 20:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Én fiú osztályba járok és egy csomó fiú barátom van. Egyik fiúval túlságosan jóba lettünk és ő többet érez mint én, és egyáltalán nem fogja fel hogy én csak barátként tekintek rá. De a többi fiú nem érez többet mint barátság szerintem, habár kitudja :)
2015. máj. 27. 20:25
 15/23 anonim válasza:

Létezik!

Az egyik legközelebbi barátom fiú. Köztünk egész egyszerűen nem működik a kémia. Bár sokat vitatkozunk, jól megértjük egymást, sok időt töltünk együtt (osztálytársak is vagyunk).

Sok más próbálkozásom is volt fiúkkal való barátság megkötésére, de mind elbuktak. Amint túl közel kerültünk egymáshoz, legalább az egyikünk feléről borult a dolog.

2015. máj. 27. 21:03
 16/23 anonim ***** válasza:

Én sem nagyon hiszek a férfi-női barátságban.

Az egyik fél(legtöbbször a pasi)mindig többet akar.

Vagy szexuálisan vagy érzelmileg.

Állítólag csak akkor lehetséges ha már volt korábban közöttük szex és már nincs meg az a kíváncsiság,vágyakozás mint két "idegen"között.Hisz ismerik már egymás intim részeit is.

Lehet benne valami!

F40+

2015. máj. 27. 22:52
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem van.
2015. máj. 27. 23:12
 18/23 anonim válasza:
Tapasztalatból írom, hogy nincsen.. 18/F
2015. máj. 28. 16:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Nincs. Idővel valamelyik fél többet fog érezni. Lehet akár ez 2év után is.
2015. máj. 28. 22:13
 20/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat. :)
2015. máj. 29. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!