Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Égőnek számít a mai társadalom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Égőnek számít a mai társadalomban ha 17 évesen még sosem volt barátnőm és nem is igazán kerültem kapcsolatba nőkkel?

Figyelt kérdés
Átlagos srác vagyok, nem vagyok UFO, stb. Csak szexuálisan érdekelnek a nők, egy ilyen lelkizős kapcsolatot én nem bírnék ki, ettől a "járástól" meg röhögnöm kell, de komolyan. Én nem tudok kézen fogva sétálgatni meg ilyenek. Csajokkal nem tudok semmi értelmesről dumálni, csak a haverokkal szoktam beszélni, de akkor is inkább a gyúrás, box, kocsik meg gépezés a téma. Gondolom szélsőségesnek számítok, a csajok ahogy észreveszem félnek tőlem, nem mernek közeledni, én meg nem nem közeledek, mert lusta vagyok. Iskolatársakkal sosem szerettem kezdeményezni. Az utcán meg kevés csajt látok aki szabad és nem 13 éves meg tetszik nekem.

2015. máj. 27. 15:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

neked nem való nő. még.

kocsik,gépezés,előbb ezeket nődd ki.

2015. máj. 27. 16:10
 12/13 A kérdező kommentje:

#8-as: Egyszerűen kilépett az életemből. Eltűnt és kész, felszívódott.

Egyébként igen, valóban gyerek vagyok, annak is érzem magam. :) Szeretek edzeni, meg bokszolni járok, szeretem a bokszot. Ki a fociért van oda, ki másért. Játszani meg azért szoktam, mert ez úgy szimplán kikapcsol egy fáradt nap után.

2015. máj. 27. 16:12
 13/13 A kérdező kommentje:
#11: Szeretem a gyors autókat. De nem a sebesség miatt, hanem mert szerintem szépek. Például egy Lamborghini szerintem gyönyörű. Kár, hogy valószínűleg sosem lesz rá pénzem.
2015. máj. 27. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!