Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van itt olyan, aki gyakorikérd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki gyakorikérdéseken találta meg a párját/szerelmét?

Figyelt kérdés
Itt most a rendes kapcsolatra gondolok és nem internet meg kamu meg egyéb dolgok..elmesélnétek? nem féltetek? Írhattok is

2015. máj. 26. 21:55
1 2
 11/18 Domovoy ***** válasza:

Igen, tényleg lusták. (Vagy egyszerűen nem érdekli az sem hogy te iránta érdeklődsz.) És tudod miért? Mert ahogy más kérdésnél is írták, általában 1 nőre egy tucat pasi "tapad", és mindnek ugyanazt leírni elég fárasztó.

De akkor mi alapján ítéli meg a lány, hogy melyik srác az érdekes és melyikre, illetve a neki szánt válaszaira érdemes esetleg több energiát fordítania? Hát ez nagy valószínűséggel vagy pofa alaján megy, vagy nagyon jó dumával lehet a lányok érdeklődését felkelteni.

Amíg csak 1 vagy a 100 közül, addig ne is várj tőlük összetett mondatokat. :D

Szerintem (többek közt) ezért is halott dolog a netes ismerkedés, túl sok minden elvonja a csajok figyelmét. Élőben pedig azért jó esetben csak arra figyelünk, akivel vagyunk, és a csaj sem veszi elő a telefonját, hogy elkezdjen pötyögni a többiekkel. :D

2015. máj. 27. 02:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet általánosítani így a lányok, én fordítva voltam ezzel. Agyon törtem magam, hogy mindig mást kérdezzek tőle és megismerjem, de szinte alíg írt valamit. Pedig már tudtam, hogy tetszek neki.
2015. máj. 27. 13:46
 13/18 anonim válasza:

Éééén! Először csak poénkodtunk egy kérdés alatt, aztán itt üzenetben beszéltünk, aztán facebookon..és annyira jól elvoltunk, hogy találkoztunk. 9 hónapja vagyunk együtt. :)

19/L

2015. máj. 27. 19:53
 14/18 anonim válasza:

itt nem csupán a mai lányokkal van a baj hogy milyen válaszokat adnak vagy mennyire nem érdekli őket a beszélgetés hanem arról is szó van hogy milyen lányokra tapadnak a mai "férfiak" ezek a forintos nők akik egy bmw ért hajra mennek egymással aztán jópofiznak ők az úgymond rib..ncok mégis az összes pasi rájuk vadászik és akkor kérdezem én hol vannak a rendes lányok? velük mivan szüzen halnak meg ?

Ja és hogy a kérdésre válaszoljak lehetséges bárhol megismerkedni emberekkel akár párkapcsolat is lehet belőle egy kis idő elteltével egyszer nekem úgy lett párom hogy elütött biciklivel

20/ L

2015. jún. 18. 21:39
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es hát igen sajnos így van ahogy mondod
2015. jún. 18. 22:01
 16/18 anonim válasza:
igen csak ez annyira gáz mert a saját példámból tudom hogy a férfiak is ezeket a lányokat szeretik, engem is egy ilyen lányért hagytak el, akinek minden második szava az "öööööö" volt és a körömlakkján kívül semmimás nem érdekelte, de csinos volt és az a lényeg elven én hoppon maradtam
2015. jún. 19. 17:51
 17/18 A kérdező kommentje:

Igen sajnos, én egyszer ilyen témában beszélgettem egy ugyanilyen csak a körmöm és a szokásos hölgyeménnyel akitől megtudtam, hogy ő nem s szerelmes meg semmi csak úgy összejön a sráccal, de ezt tudnám mire jó

én csak úgy jövök össze bárkivel is ha tudom, hogy működne nekem 2-3 hónapos hagy ne írjam le "kapcsolat" nem kell..

2015. jún. 19. 19:52
 18/18 anonim válasza:
szánalmas az ilyen !!!
2015. jún. 20. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!