Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért fura, ha egy 16 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fura, ha egy 16 éves lány 20 éves fiúval van együtt?

Figyelt kérdés

2015. máj. 23. 12:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam megfogadni mindenben
2015. máj. 26. 17:13
 12/15 anonim válasza:
Kicsit se az!!!!!!!
2015. máj. 26. 17:17
 13/15 anonim válasza:

Az egyik volt osztálytársam apja tizen évvel idősebb az anyjánál.

Már 4 gyerekük van.

2015. máj. 26. 18:32
 14/15 anonim ***** válasza:
14-15 még talán necces lenne, de 16 szerintem okés.
2015. máj. 26. 23:17
 15/15 anonim válasza:

Édesanyád egyértelműen félti a kislánya szemérmét, a barátnőid pedig valószínűleg féltékenyek, vagy nem tudják elképzelni, mit akarhat Tőled azon kívül egy 20 éves. De az is lehet, hogy az én véleményemet osztják, ami a következő:

4 év számszerűleg nem sok, de abban a korban, melyben most vagy minden év jóformán 10 évnek felel meg. Gondolj bele...még csak 4 éve annak, hogy tizenkét éves voltál, de olyan, mintha az a lány egy másik bolygón élne. Már nem tudsz azonosulni a gondolkodásával, nevetségesnek tartod az aggodalmait, vágyait, céljait akármilyen értelmes kislány is volt. És még négy év múlva a 20 leszel ugyanígy fogsz érezni. Én el nem tudtam volna képzelni 16 évesen, hogy én még egyszer másmilyen leszek. Most vagyok 22 :) Még magamat is nehezen értem meg visszamenőleg, hát mi lenne, ha lenne egy 16 éves barátom?! Külső szemlélőként kb így csapódhat le a környezetednek. Szóval emiatt tűnhet furának...pedig ha a logikai részétől képes elvonatkoztatni az ember, akkor egyáltalán nem kellene, hogy fura legyen :)

2015. máj. 27. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!