Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen 36 éves pasi?
Igazából beleszerettem egy 36 éves pasiba. Már régóta ismerkedünk egymással, és lassan már nála töltöm az egész napot.
Valójában mi le is feküdtünk már többször. Egyre többet foglalkozik ő is velem, és mondhatni hogy már gondoskodik rólam.
Eleinte féltem tőle, hogy majd eszköz leszek neki, ami talán úgy is indult - nem tudom, de az biztos hogy már ennél többről van szó. Érzelmesebb és férfiasabb mint a korombeliek, számomra nagyon macsó és mellesleg, nem annyira fontos, de edzett is.
most már szinte nála lakom.
nem dolgozik sokat, mert igazából nem beosztott, hanem valamilyen vezető, szóval sokat tudunk lenni együtt.
és sokszor megyünk el sok helyre.
Egyébként annyira nem néz ki 36-nak inkább 30-nak. Fiatalos a korához képest :)
Te tanulsz,vagy mit csinálsz,a szüleid mit szólnak hozzá?
Tudod csak nehogy az legyen,hogy kihasználja a fiatalságodat és egy idõ után keres egy másik 16 évest.
Mindenesetre légy óvatos és körültekintõ,még nagyon fiatal vagy, nehogy koppanjál és csalódjál.
tanulok persze.
de ő úgy minden téren jobbá tette az életem.
pl. nem vagyok anyagias, de szegény családból születtem, és nem kell megbotránkoztató dolgokat hordanom. vagy éppen tudok enni akármikor a büfében mert ezeket már megvalósíthatóak "anyagilag".
Tudom ebből az jön le, hogy pénzéhes szuka vagyok, de nem igaz, én sose kértem semmit tőle. Csak ő is tisztában volt a körülményeimmel.
Tud róla anyám, így most neki jobb, mert nem kell +1 szájat etetnie, mi több apum után kapott iskolai juttatás is lehet teljesen anyámé (árvasági ellátás), mivel a pasim egyben olyan mint az "apám" is.
Pontosan errõl beszélek,hogy kapott az alkalmon,hogy neked nincs.Olyan mintha megvett volna téged a pénzéért.Ne értsd félre, nem akarlak félrevezetni, de belegondoltàl 20 év mulva 56 éves lesz a pasi, te meg csak 36 éves. Viszont annyiból jó, hogy neked nincs hiányod, de viszont egy idõ után,tegyük fel, mégis meggondolod magadat és azt mondod,fiatalabbra van szükséged.Ez a pasi viszont nem fog téged elengedni.Azt fogja mondani,sajnos vannak ilyen esetek,hogy kihuztalak a sz@rból,most meg le akarsz lépni!? Ilyen dolgok is megtörténnek.
Viszont az is lehet,hogy nagyon boldog élet vár rád.Nem lehet tudni,mindenesetre a tanulást ne hagyd abba,legyen egy biztositék az életedben,hogy tudjál dolgozni, legyen saját keresed.
nem értem félre de nem igaz. sosem raktam szét a lábam senkinek, nem is gondoltam volna, hogy ilyen aktív vagyok szexuálisan. vele ismertem meg életem ezen oldalát is.
vele ismertem meg magamat is, igaz hogy a szex furcsán hangozhat, de nagyon működik az is közöttünk. pedig alapvetően nem vagyok szexorientált nő, sőt ezelőtt a kapcsolat előtt nem is terveztem hogy lefekszem valakivel majd 18 alatt.
már leírtam olyan dolgokat, ami után nem szívesen fedném fel az anonimitásom :)
az övét meg végképp nem, mert nem is tud erről a kérdésről.
Egy biztos... mellette idősebbnek nézek ki! :) Senki nem tudja a környezetében hogy kiskorú vagyok még, mindenki 18-19-nek tippel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!