Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20vagy 24 éves?
Van 2 fiú. Mind a kettő udvarol nekem de nem tudom eldönteni melyiket válasszam... Az egyik 20èves ès itt Dortmundba èl ő is. Focista ès romàn.
A màsik 24 éves nyáron fog ide költözni komolyabb fiú mint a másik őszintèn szeret de anya nem fogadja el mert nagyon roma. ő diszpècser
Nem tudom, melyik a rosszabb. Mind 2 fiú típusról vélemény:
20 éves: Focista, a focisták g*cik, nagyképűek, komolytalan idióták, a csajozás az életük. Könnyen megbánthat, kihasználhat.
24 éves: roma, az itt a baj. Ha rendes is ott van a családja, romácal nem szabad kikezdeni.
Na én hozzá szoláaom
20 éves és román (nem csodálom hogy kiment ot még nehezebb megélni) de még focista is abbol bahyon jonak kell lenni hogy megtudj élni és 40évesen már nem fogja birni akkor mi lesz vele/veletek?
24 roma hát hogy is mondjam sosem szabad kikezdeni velük és majd bizros megy utána a családja és akkor lesz majd baj és ráadásul ezérr összeveszni az anyukáddal nem éri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!