Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges 17 évesen kiégni?
Figyelt kérdés
15 évesen volt első kapcsolatom ,1 évig tartott a pasinak volt egy két "kisebb" hibája és csúnya véget ért a szakítás óta 1 év telt el azóta több pasi is volt életemben volt hogy egyszerre, ezek a kapcsolatok 1hétig max 2 hónapig tartottak (többen tudták hogy nincsenek egyedül) csak 3 al feküdtem le ,az utolsó 2 hete volt és azt vettem észre hogy nem élvezem a szexet mert nem ilyenre emlékszem,(végig egy másik srácra gondoltam,de akire gondoltam azzal tegnap előtt találkoztam és csalódtam azt hittem őt végre szeretem de még se) unok mindent ez lehet kiégés ?2015. máj. 13. 20:02
1/6 anonim válasza:
Édesapád lennék, kapnál olyat, hogy nyulat fognál.
2/6 anonim válasza:
ez ilyen... a lelked még nem nyugodott meg teljesen
de majd jobb lesz :))
4/6 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak hanyagold ezt a témát egy időre.
5/6 anonim válasza:
Neked az agyad égett ki mikor megszülettél. De a kérdésedre válaszolva, szerintem nem lehet.
6/6 Etnevel009 válasza:
15évesen:Áááá....Csak 3 mal felüdtem le.Hova fajul ez a világ emberek?Egyébként azért,mert te egy(hagy ne mondjam mi)vagy.Emberek.A világ megérett a pusztulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!