Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett ilyen barátom és mit tudnék vele tenni?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt és akkor még azért beszédesebb volt, most meg már szinte egyáltalán nem beszél, csak magába van fordulva. Sosem mondja el, mi baja van, mindig azt válaszolja, hogy semmi. De a családjával is ilyen, és az osztálytársaival is. Konkrétan egy osztályba jár az egyik barátnőmmel és mondta, hogy a legtöbbször csak néz ki a fejéből és ha valaki beszél hozzá, nem válaszol. Velem is ugyanezt csinálja. Vagy max csak pár szavas válaszokat ad, de az is előfordult, hogy rám kiabált, hogy ne dumáljak már, csak csendet akar. Mind a ketten 17 évesek vagyunk.tegnapelőtt 18:38
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem a kapcsolatotoknak sajnos vége. Ha értékelné, hogy a párja vagy, másként viselkedne.
3/7 anonim 

válasza:

Ne kérdezősködj, ne faggasd, ez most a lehető legrosszabb.
Legyél csendben mellette, érezze, hogy számíthat rád.
4/7 anonim 

válasza:

Hogyne kérdezősködjön, az illető komoly bajban van, és attól, hogy békén hagyják, semmi nem változik.
Fejezd ki, hogy aggódsz érte, és bármi is van, benned megbízhat. Vagy depressziós vagy valami zűrös ügybe keveredett, vagy a szülei válnak vagy beteg valamelyikük. Kérdezd a szüleitől is. Nem lehet magára hagyni, a bajnak megfelelő módon segíteni kell.
5/7 anonim 

válasza:

Ha nem bízik benned annyira, hogy ezt megossza, akkor nem jó maga a kapcsolat. Szerintem ezt próbáld kideríteni, hogy bízik-e benned.
6/7 anonim válasza:
Lehet depressziós, vagy valami családi zűr van. Próbáld kérdezgetni, aztán ha nem válaszol mondd neki, hogy rád mindig számíthat, és ha szeretne valamit mondani, te ott leszel.
7/7 anonim 

válasza:

Csak az ezzel a baj hogy rád is ki fog hatni ez az állapot és az hogy folyton vigyáznod kell nehogy felzaklasd stb. Hosszú távon ez pokolian rossz lesz neked is. Ha nem hagyja hogy segíts neki akkor nincs értelme mellette megsavanyodnod neked is SZERINTEM! Ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!