Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A haverjaim le beszéltek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverjaim le beszéltek nekem egy egy éjszakás kalandot így bele mennétek ?

Figyelt kérdés

2-szer láttam a nőt összesen mind a kétszer egy partyn. Azt hittem csak hülyéskednek csak amikor mondták hogy szilveszterkor meg fogom csinálni stb.

Semmit nem tudok amúgy a lányról. Erre ők ezt a hátam mögött le is beszélték már..úgy hogy nem is tudtam róla. Az a nő meg benne van a dologban..erre ők meg most mondták ezeket nekem meg.

Azt mondtam rá hogy hát jólvan..ugye mert egy helyen leszünk. De így full ismeretlenbe senkivel nem csináltam. Egyszer volt hogy a disco WC-be elkaptam egy lányt de azzal is össze jöttem utána.

dec. 30. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Kizárt. Önbecsülésem még van.
dec. 30. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Hat en nem dicsekednek ezzel a helyedben, de gondolom kanos kisgyerek vagy es bele fogsz menni.

Ha lattad mar a csajszit ,miert nem beszelgetsz vele es ismered meg ? Egyaltalan tetszik neked ?

dec. 30. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

És ha a haverjaid semmit nem beszéltek meg ezzel a lánnyal, csak téged ugratnak (mert ugye ez baromi jó poén), és azon fognak röhögni holnap éjjel, hogy nagy magabiztosan odamész a lányhoz a "lebeszélt" alkalmat megélni, ő pedig elhajt a pitschába?

Szóval én azért megkérdezném ezt a lányt is, még ha nem is így egyből és konkrétan, de nem ártana valahogy nála is "tapogatózni" egy cseppet.

dec. 30. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:
54%

Egyéjszakásra csak az aljanép megy bele... Olyan réteg, aki morálisan a süppedőben van, akitől semmit nem szabad elvárni, a sunyizók, akik mindig fondorlatokkal élnek...

Én nem vagyok ez a szint, így legyen bármilyen is a körülmény, az elveimet megtartva nem megyek bele ilyenekbe!

dec. 30. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer volt egy ilyen "haverom" (azóta már nem az), aki mindenáron le akart nekem beszélni egy csajjal egy akciót. Mivel rettentően kínos volt, ahogy a közös társaságban tukmált engem a csajra, én kértem elnézést tőle, és további jó szórakozást kívánva hagytam magukra őket.
dec. 30. 15:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen engem is ez zavar hogy igazából nem is ismerem egy picit sem. Nem szeretem az ilyent..nem szokott jó vége lenni.
dec. 30. 15:54
 7/11 anonim ***** válasza:
43%

Én a helyedben belemennék. Nem tudom mennyi idős vagy, de lehet később bánni fogod az alkalmat, hogy kihagytál ilyen lehetőséget, meg kitudja lehet többször is összejárnátok majd szexelni.

Ha mégse jön össze az se baj, csak legalább ott voltál és megpróbáltad. Lesz egy élményed és abból is tanulsz. Nem feltétlenül kell mindig a tökéletes lányt és helyzetet keresni, vmikor érdemes sodródni az árral és néha kipróbálni ezt azt, mert a lehetőségek nem biztos adottak lesznek máskor is.

dec. 30. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kínos lenne az, hogy a haverjaim beszélték rá. Márha nem csak szopatnak.

Ha bejön menj oda, dumálj vele, aztán lesz ami lesz, ha meg nem akkor csak hagyd ott, a haverjaidat meg kerd meg, hogy ne csináljanak ilyet

dec. 30. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is kínos lenne ez így. Még úgy is, ha amúgy tetszik a csaj. Mondd meg a haverjaidnak, hogy majd te szerzel magadnak kalandot, ha akarsz.
dec. 30. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Na.. mi lett haver? Mesélj.
tegnap 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!