Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Kérlek korral és nemmel írjátok a válaszokat.
Van egy fiú akivel online, egy anonim, nem társkereső oldalon ismertem meg. Én írtam ki, hogy ismerkedni/beszélgetni szeretnék, Ő pedig rám írt.
Naponta vagy 2-3 naponta beszélgettünk és nagyon élveztem a társaságát. Lehet azért, mert nem találkoztam még ilyen fiúval, nem tudom...
A fiúról amit tudni kell, hogy szerintem nagyon kedves, figyelmes, tisztelettudó, nem nyomulós és egyszerűen nagyon jó vele beszélgetni.
Amit még kiemelnék, hogy számomra érdekes, egy különleges szakot tanult és folyamatosan képzi magát.
Nekem is hasonlóak a hobbijai, kedvenc ételeim és gondolkodásmódom is.
Magamról annyit, hogy hasonlóan kedves, jószívű vagyok mint Ő.
Igaz távol lakunk egymástól, kb.: 200 km-re de félúton megbeszéltünk egy találkozót Kelenföldön az ETELE plázában. Itt képcserét kértem tőle. Küldtem magamról egy profilos képet és Ő is egy ilyet küldött vissza. Megdícsérte a képem és mondta, hogy várja a találkozót.
A fiú szerintem helyes, szép a szeme (kékeszöld) és örömmel mentem a találkozóra.
Vasárnap találkoztunk, elsején 17:00-kor beszéltük meg a találkozót a plázában. Én hamarabb oda értem fél órával szóval körbementem és felmentem az emeletre, leültem körülbelül a kfc-vel szembeni egyik üres asztalkoz és ott telefonoztam.
A fiú is hamarabb érkezett egy 10 perccel.
Amin meglepődtem, hogy nagyon elegánsan, barna lakkcipőben, sötétkék farmerben, világoskék ingben és egy hosszított szövetkabát szerűségben jelent meg.
Írta, hogy magas, de a magasságán is meglepődtem, mert kb 2 ha nem 3 fejjel magasabb nálam, de ez még nem is annyira nagy dolog. (otthon megmértem centivel és nem hazudott a magasságáról, tényleg 2-3 fejjel alacsonyabb vagyok a lemért magasságtól.)
Ami nekem szembeütközött, hogy nagydarab. Írta, hogy 120 kg, de nem néz ki 120 kg-nak, csak nagydarav, az látszik rajta.
Annyira nem is zavart, de ha túlgondolom, és valójában 120 kg akkor, aggodalmaim merülnek fel a folytatással kapcsolatban. Pl, hogy lehetne megvalósítani az intim együttlétet, stb...
Alapjáraton, csak ez ami aggaszt.
Egyébként nagyon jól elbeszélgettünk a talmányainkról, családjainkról, egymásról és az életeinkről. Nekem tetszett a humora és a határozottsága, viszont a "randi" végén meglepődtem, hogy kérdésemre válaszolva kiderült még nem volt barátnője, szűz és még csókolózni se csókolózott. Nekem eddig már volt 5 barátom, ugyan már csókolóztam is és szűz sem vagyok, nem tudom mit kezdjek a dologgal. Beszélgetünk ugyanúgy, de nem tudom legyen e folytatás, vagy van értelme folytatni?
Még az mellette szól, hogy nem bagózik, nem iszik, de nem tudom.
Mi tévő legyek?
Fiú 18 éves, én 16 vagyok.
Avasd be ,jàrasd be ,hogy ténylegesen nagyfiú legyen 😁
Ha olyan ari akkor már 5 után ez nem okoz gondot neked😁
Mi a kérdés, hiszen csak jókat írsz róla?!
Magasságkülönbség nem gond.
Szex közben pedig nem agyonnyomni akar majd. Meg sokféle pozíció van ugye.
Hogy nem csókolózott még és szűz az előny számodra. Te taníthatod, tehát úgy fogja csinálni, ahogy neked jó. A miértjére válasz lehet, hogy talán 2-3 éve még relatív alacsony és kövér kisfiú volt (akkor neked se tetszett volna) és ezért abban az időben kimaradt a dolgokból. Mostanra megnyúlt és így már inkább masszív-tömör lett (jelenleg neked is tetszik).
Egyetlen valós gond a távolság. Így randizni, szórakozni, szexelni bizony szervezést igényel és kompromisszumokal jár.
Még szerencse, hogy 16 évesen csak 2 pasival feküdtél le.
Inkább hagyd ezt a fiút, nálad jobbat érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!