Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak én nem értem hogyan jön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem hogyan jön össze egy fiú és egy lány? Rejtély hogy kezdenek el járni, csak annyit látok, hogy egy pár ez meg ez de a folyamat X-akta.

Figyelt kérdés
Tehát, ha Jani járni akar Julival odamegy, hogy járunk az igent mond vagy hogyan is zajlik le ez a bonyolult és rejtélyes folyamat?

nov. 5. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
tökéletes incel dilemma
nov. 5. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg pár romantikus filmet:) vagy akár pl amerikai pitét ott elég sokan összejönnek egymással
nov. 5. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
jancsi elhívja julit randira vagy fordítva. janinak és julinak is tetszett a randi így elmennek még több randira és már együtt is vannak.
nov. 6. 11:43
 4/5 anonim válasza:
Találkoznak, beszélgetnek, utána messengerek / instán beszélgetnek tovább, fiú randira hívja a lányt, randiznak párszor, majd megbeszélik hogy most már együtt vanak.
nov. 6. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Ezen már én is elgondolkodtam sokszor.

Ma annyira nehéz nőkkel kapcsolatot létesíteni, hogy csak ámulok és bámulok az utcán, amikor látom a rengeteg boldog párt.

Hogy a francba jöttek össze. ????

Mit tud az a férfi ???

Úristen. Vajon ki ez a férfi, hogy sikerült neki. ???

Vagy ez azért van, mert külsőre nagyon jó pasi ???

Valószínű.

nov. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!