Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan legyen számomra is kevésbé fájdalmas az ujjazás?
Figyelt kérdés
Barátom megpróbált megujjazni, előtte nagyjából egyszer ujjaztak meg és még nem feküdtem le senkivel, közben kicsit fájt és utána ha befeszítettem ott az izmaim akkor szúró érzést éreztem. Tudnátok segíteni, ez normális?okt. 27. 11:51
1/10 anonim válasza:
Nem normális,birka a partnered!A csiklódat kell izgatni nem ököllel a vaginádban matatni!
Magadnak hogy csinálod?
2/10 anonim válasza:
Szerintem azt nyugodtan ki lehetne hagyni. Abszolút! A most szerzett fájdalmas tapasztalatok miatt később lehet, hogy azt sem fogod tudni élvezni, ami jó lenne. A srác legalább kezet mosott előtte?
3/10 anonim válasza:
Hát nem vagy laza, felizgatva sem, előjátékról már hallottál? Meg minimum addig játszani amíg benedvesedsz.
4/10 anonim válasza:
Egyrészt el kell lazulnod és fel kell izgulnod, másrészt szép lassan kell csinálni, nem nekiesni azonnal
5/10 anonim válasza:
Szerintem ha nem dugja be kevésbé fog fájni.
6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok mindketten 16 evesek vagyunk, neki van tapasztalata, nekem nem, egyebkent nem mindig faj, tud kellemes is lenni csak van par pont aminel ugy erzem, hogy szur
okt. 27. 22:24
8/10 anonim válasza:
A nedves csiklóizgatásnak kell lennie a főattrakciónak és ha már fel vagy izgatva akkor e mellé (!!) jöhet némi ujjazás. Esetleg mivel szűz vagy a szűzhártyád részleges vagy teljes megsértése is okozhatta a fájdalmat.
9/10 anonim válasza:
Idővel majd feloldódsz. Addig meg nem kell erőltetni. Simogatástól, csiklóizgatástól is el lehet élvezni, esetleg ha már az belefér neked, nyalás is lehet.
10/10 anonim válasza:
9.: mi az hogy lehet. Nyalás legyen minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!