Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én értettem félre vmit, vagy én rontok el valamit?
Figyelt kérdés
Most már nem értem a mostani lányokat... Szemtember óta néz egy lány, akivel együtt járok faktra. Én is néha rátekintettem. És éreztem/érezek is iránta valamit...
Múlt héten nem volt, és tőlem kérte el a dolgokat, kB 16 másik ember jár rajtam kívül... Ezen a héten elment előttem, és úgy nézett rám, mint még senki. Gondoltam, most már leíróm neki, hogy tetszik, és nincs e kedve együtt beszélgetni, sétálni egyet...
De csak le cukizot, és mondta, hogy most egy kapcsolatba van, ...
Eddig talán ez fájt a legjobban, már nem tudok mibe hinni...
Kérdezem én, hogy akkor miért csinálta ezeket?
okt. 24. 19:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak szimpi voltál neki, és barátkozni szeretett volna.
2/7 anonim válasza:
Attól, hogy van párja, még találhat szimpinek, ezen kár kiakadni.
3/7 anonim válasza:
Te semmit sem rontottál el, a nőknek kellene már megérteniük hogy ha szexik és vonzóak, de nem akarnak semmit, vagy kapcsolatban vannak, akkor ne húzzanak mézes madzagot az ember orra előtt mert egy pasi nem barátkozni akár, hanem hódítani.
4/7 anonim válasza:
Vagy csak meglátta hogyan írsz és meggondolta magát.
5/7 anonim válasza:
Efféle viselkedés egy lány részéről "okés lehet" felnőtt korban, ahol már van tudatosság és tapasztalat, és mindkét fél tudja kezelni a dolgot, de tini korban egyféle traumát tud okozni egy srácban.
6/7 anonim válasza:
Vagy kicsit szivatni akart
Vagy bejössz neki és barátként elfogadott volna
7/7 anonim válasza:
A lányok nem tudják mit akarnak, neked kell tudni mit akarsz. Ez fontos. Éreznie kell, hogy te akarod a legjobban. Tedd oda magad úgy, mintha senkivel se járna. Ez erről szól egész életben. Szívd fel magad, sokszor még a női nem sem jelent nemet. Ha nem szállsz be, akkor maradnak a kevésbé tetszetős lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!