Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti belemennétek olyan párkapcsolatba, ahol a férfi bizonytalan a szexualitásában, férfiakkal is találkozgat, de cserébe nektek is lehet nyitott kapcsolatotok?
Én nem mennék bele. Ha lehetőségem lenne rá, sem akarnék nyitott kapcsolatot. Ha szeretek valamikit (ha összejövök, akkor szeretem), akkor nem akarok mással találkozgatni, és a másik féltől sem férne bele nekem, ha másokkal randizna, vagy ilyesmi.
19/L
Nem tudnék ilyen kapcsolatban élni. Csak azzal fekszek le akiben maximálisan megbízok, érzelmileg és lelkileg kapcsolódunk egymáshoz, és meggyőződésem, hogy ilyen emberből egyszerre csak egy lehet az életemben. Ugyanakkor ha valaki ezt másképp látja és a szerint él, azt sem vetem meg, ezt mindenkinek saját joga eldönteni.
Én úgy látom, hogy van rá igény. Nyilván még mindig népszerűbb a monogám párkapcsolat, de egyre többen élnek nyitott kapcsolatban.
#3 nyitott kapcsolatban nem tudnak megcsalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!