Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányokra keres rá a barátom? Mit csináljak?
Mindezt úgy, hogy 4 éve vagyunk együtt. Nem egyszer láttam már a keresési előzményeibe, hogy random lányokra keresett rá.
Én 18 vagyok ő 19.
Nem értem mi a baj. Nem egy buborékban él, lehetnek lány barátai például. A tévében, sportközvetítést nézve is láthat szép lányokat, de színházban, cirkuszban is szoktak lenni, vagy filmekben. Teljesen normális, ha rájuk rákeres, hogy többet megtudjon róluk.
Nekem is vannak lány barátaim, egy énekesnővel is tök jóba lettem, pedig csak tetszik a zenéje, de szegény mentálisan maga alatt volt, tartottam benne a lelket, tök jó barátság alakult ki. Sportolónőket nézek a tévében és van, hogy a helyszínre is ellátogatok. Mindezt úgy, hogy van párom... Tudod mit csinál? Ő is jött velem, sőt még le is rajzolta a magyar sportolónőt, amit elvittünk a helyszínre és mutatták a közvetítésben. Na ehhez mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!