Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Más lányokra keres rá a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányokra keres rá a barátom? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mindezt úgy, hogy 4 éve vagyunk együtt. Nem egyszer láttam már a keresési előzményeibe, hogy random lányokra keresett rá.

Én 18 vagyok ő 19.

szept. 22. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Megéri megpróbálni beszélni vele, mást nem nagyon tudsz tenni.
szept. 22. 20:31
 2/6 anonim válasza:
60%
Ez a kapcsolat lecsengett. Érdemes lenne új útra lépni mindkettőtöknek .
szept. 22. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Kezdj el más fiúka keresni.
szept. 23. 09:23
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem mi a baj. Nem egy buborékban él, lehetnek lány barátai például. A tévében, sportközvetítést nézve is láthat szép lányokat, de színházban, cirkuszban is szoktak lenni, vagy filmekben. Teljesen normális, ha rájuk rákeres, hogy többet megtudjon róluk.

Nekem is vannak lány barátaim, egy énekesnővel is tök jóba lettem, pedig csak tetszik a zenéje, de szegény mentálisan maga alatt volt, tartottam benne a lelket, tök jó barátság alakult ki. Sportolónőket nézek a tévében és van, hogy a helyszínre is ellátogatok. Mindezt úgy, hogy van párom... Tudod mit csinál? Ő is jött velem, sőt még le is rajzolta a magyar sportolónőt, amit elvittünk a helyszínre és mutatták a közvetítésben. Na ehhez mit szólsz?

szept. 23. 10:10
 5/6 anonim válasza:
76%
Keressetek amire akartok, ha a társadalom most nem a feminim őrületet tolná hanem a majmokat és arra keresne rá ugyan ez lenne a bajod
szept. 23. 11:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy mi? Beíjr a google-be hogy Kovács Rozika és nézegeti a találatokat? :D
szept. 24. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!